REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje, sporto klubo „Impuls“ baseine netikėtai mirė 60-metis vyras.

Klaipėdoje, sporto klubo „Impuls“ baseine netikėtai mirė 60-metis vyras.

REKLAMA

Kaip skelbia naujienų portalas lrytas.lt, remdamasis Klaipėdos policijos atstovais, nelaimė įvyko apie 8 val., Liepų gatvėje esančiame sporto klube. Atvykę medikai vyrui, gimusiam 1958 metais, konstatavo mirtį – pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

LNK žinios teigia, kad vyras buvo vieno plaukimo klubo narys, antradienį ryte plaukdamas vienu takeliu ir atsispyręs nuo sienelės jis paniro po vandeniu ir nebeiškilo – jį ištraukti padėjo baseino lankytojai, tačiau nei baseino gelbėtojui, nei atvykusiems medikams nepavyko klaipėdiečio atgaivinti.

Impuls atstovai antradienio vakarą išplatintame komentare nurodo, kad 60-metis klientas, reguliariai baseiną lankydavęs su bičiuliais, antradienį plaukiojo apie 20 minučių, tuomet susmukęs paniro po vandeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak klubo atstovų, vyras buvo patyręs plaukikas, plaukiojo apie 40 metų. Turimais duomenimis, klientas galėjo mirti dėl rimtų širdies problemų, t.y. jam buvo atlikta širdies operacija.

REKLAMA

Klaipėdos „Impuls“ vadovė Eglė Vaupšaitė atmeta galimybę, jog vyras galėjo nuskęsti – baseinas buvo 1,42 metrų gylio, kliento ūgis siekė apie 1,90 metro. Jis, klubo atstovų teigimu, buvo gaivinamas iki pat medikų atvykimo, greitoji atvažiavo per 10 minučių, o vyras buvo gaivinamas dar apie 40 minučių.

„Reiškiame nuoširdžią užuojautą mirusio vyro šeimai dėl netekties“, – cituojama E. Vaupšaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų