REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA lyga priminė komandoms, jog šioms yra draudžiama įkalbėti krepšininkus neatstovauti nacionalinių rinktinų. Prieš 3 dienas visoms komandoms buvo išsiųstas pranešimas, kuriame rašoma, jog pagal susitarimą su FIBA, NBA komandos privalo leisti krepšininkus žaisti už savo šalį tarptautiniuose turnyruose, nepaisant jų reikšmės.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip žinia, neseniai San Antonijaus „Spurs“ gynėjas Emanuelis Ginobili atsisakė atstovauti savo šaliai. Kaip krepšininkas paskelbė savo internetinėje svetainėje, „Spurs“ prašė žaidėjo, jog jis nežaistų Argentinos rinktinėje, kadangi to reikalavo treneris Gregas Popovičius.

REKLAMA

„Mes jam pasakėme, kad nenorime jo išleisti. Kodėl to galime norėti?“, - kalbėjo „Spurs“ treneris po penktadienio treniruotės.

JAV rinktinės vadovas Jerry Colangelo pripažino, kad žaidėjai jaustųsi ramiau, priimdami sprendimą dėl rinktinių, jei NBA komandos į tai nesikištų. J.Colangelo šiuo metu laukia atsakymo iš Memfio „Grizzlies“ snaiperio Mike Millerio dėl atstovavimo JAV rinktinei, tačiau šis susirūpinęs laukia, ar jo komanda pritartų tokiam žaidėjo sprendimui.

„Jei komandų vadovai žaidėjus palaikytų, jie dėl atstovavimo rinktinėms jaustųsi daug geriau“, - kalbėjo J.Colangelo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų