REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Roko Senavaičio nuotr. (nuotr. skaitytojo)

Ypatinga diena net keliems Zodiako ženklams: ar esate tarp laimingųjų?

Rugsėjo 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

24

Rugsėjo 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien tikriausiai nelabai pasitikėsite savo jėgomis, patrauklumu. Gali pakibti ant plauko arba nutrūkti svarbus jums ryšys, sutartis. Kur kas daugiau laimėsite, jei sugebėsite gerbti kitus ir tinkamu elgesiu pelnyti jų palankumą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien bus lengva susirasti bendraminčių, naujų draugų, bet dar lengviau su kažkuo iš jų susipykti. Mokėkite kitus išklausyti, suprasti, patarti - juk ne vien jums reikia dėmesio. Į siūlomas avantiūras žvelkite atsargiai.

REKLAMA

Dvyniai

Giliai viduje jausite nerimą bei nepasitenkinimą. Jausitės šiek tiek netikri dėl to, ką darote ir ko siekiate. Be to, už nosies jus gali vedžioti tie, kurie jums skolingi. Arba graušitės dėl jums svarbaus asmens ištartų šaltų žodžių.

Vėžys

Šiandien nepasitikėsite žmonėmis, viską vertinsite itin kritiškai. Įmanomas neįprastas pasiūlymas, informacija, bet tikriausiai tai atmesite net nesusimąstę, ką galbūt prarandate. Jūsų egoizmas, šaltas abejingumas gali atstumti artimą žmogų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Mintys suksis apie nuosavą verslą arba norėsis pasimėgauti tuo komfortu, kuris jau yra sukurtas. Gali kenkti didelis jūsų priekabumas. Neverskite kitų nertis iš kailio, kad jums įtiktų.

Mergelė

Situacija vers vikriai suktis ir daug bendrauti. Tačiau nuo kai kurių žmonių stengsitės atsiriboti. Galbūt todėl, kad jų pateikta informacija griaus iliuzijas, vers kažkuo abejoti.

Svarstyklės

Veikiausiai iškils šiokių tokių piniginių ar emocinių sunkumų. Nelengva bus suderinti savo planus su aplinkinių. Niekas nenorės išklausyti ir suprasti, o tik reikš savo nuomonę ir moralizuos arba išsisukinės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Racionalumas, egoizmas šaldys meilės santykius, vėsins romantiką. O jeigu tos romantikos ir nebuvo, tuomet liūdesio gali sukelti kiti dalykai: sumažėjęs kūrybingumas, pasigedimas grožio, jaukumo aplinkoje.

Šaulys

Net jei jums atrodo, kad darbe ir kitur puikiai sekasi, nepervertinkite savo galimybių. Jeigu norite susibičiuliauti su kolegomis ir aplinkiniais, pelnyti jų simpatijas, venkite demonstruoti savo pranašumą, puikuotis pasiekimais.

Ožiaragis

Šiandien visur reikės derintis prie kitų, ieškoti kompromisų bei pasitelkti diplomatiją, norint pagerinti savo pozicijas. Jei to nedarysite, kils nemalonūs debatai.

REKLAMA

Vandenis

Turėsite finansinių rūpesčių. Jeigu esate įsivėlę į kokią avantiūrą, įklimpę į skolas, turėsite pasmailinti liežuvį, kad sėkmingai išsisuktumėte nuo atsakomybės ar išlaidų. Šiandien nepalanku skolinti pinigų, vertingų daiktų.

Žuvys

Šiandien rasite nemažai priežasčių jaustis nepatenkinti. Gerai, jeigu tą nepasitenkinimą sugebėsite paversti rimta veikla ir konkrečiais sprendimais. Daugiau dėmesio skirkite pradėtiems darbams, bet tuo pačiu žvelkite į perspektyvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų