REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Naglio Šulijos savaitės horoskopas
24

Prasidėjęs ruduo pažers nemažai netikėtumų ir permainų. Ypač kai kuriems Zodiako ženklams. Apie tai, ko laukti ir tikėtis, išskirtiniame Naglio Šulijos savaitės horoskope. 

Avinas. Atrodo, teks įsijungti į darbus. Kol kas jie bus nedideli, iš sąrašo „tai privalu padaryti“, su profesiniu augimu greičiausiai niekaip nesusiję, bet – jų teks imtis. Be to, dabar patogiau ką svarbesnio užbaigti; naujiems dalykams ateis laikas po savaitgalio.

Jautis. Atrodo, ši savaitė gali nepašykštėti smagių, malonių dalykų, galimybių smagiai pasilinksminti – jos nukreips dėmesį nuo kasdienių darbų ir rūpesčių. Būsite labai kūrybiški. Nedidelių piniginių laimėjimų gali atnešti pirmoji savaitės pusė.

Dvyniai. Atrodo, bus daug veiklos namie – ten nulėk, aną sutvarkyk, viską reikės daryti greitai ir tiksliai. Iki savaitės vidurio dar bus laiko paplepėti su draugais, bet vėliau jau nebe. Šviesioji savaitės pusė – būsite puikios nuotaikos, kūrybiški, be to, pramogų irgi bus nemažai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Teks daug bendrauti – ir su naujais pažįstamais, ir su senais draugais. Naujos žinios, pasakojimai, istorijos seks viena kitą, dėl to bus tikrai įdomu. Iki savaitės vidurio dar gali būti ir svarbių piniginių reikalų, galima tam tikra nauda. Tinkamas metas puošti namus.

REKLAMA

Liūtas. Gali būti, jog nestigs piniginių reikalų, reikės rūpintis pajamų ir išlaidų balansu bei panašiais dalykais. Labai tikėtina, jog tam tikros apčiuopiamos naudos visgi bus. Tuo pat metu būsite labai atviri, daug ir mielai bendrausite su visokiais žmonėmis. Bus daug istorijų.

Mergelė. Būsite energingi, veiklūs, bus lengva per trumpą laiką nuveikti daug darbų ir sutvarkyti daug reikalų. Visgi bendra tendencija – dabar palankiau ką svarbesnio užbaigti, o naujų dalykų imtis geriau kitą savaitę – vyks sklandžiau. Sėkmė lydės siekiant finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Kam darbai, o kam – pramogos. Būsite linksmi, atsipalaidavę, spinduliuosite nepakartojamą asmeninį žavesį, dėl to ne darbai rūpės, o gyvenimo malonumai. Žinoma, jei profesija susijusi su kūryba, grožio, patogumų kūrimu – tuomet lydės išties nemenka sėkmė.

Skorpionas. Atrodo, vieni darbai, reikalai rimsta, o kitiems metas dar neatėjo. Ką gi, beliks pasinaudoti pauze ir prisiminti, kad turite puikių draugų, su kuriais galima pasidalyti vertingiausiomis mintimis, o bendrą veiklą, jei tokios bus, atidėti kitai savaitei – kad vyktų sklandžiau.

Šaulys. Teks padirbėti – darbe, profesijos srityje aplinkybės gali susiklostyti taip, kad ir veikti bus ką, ir energijos tikslams pasiekti nestigs, dėl to nuveikti pavyks išties nemažai. Permaininga sėkmė gali lydėti piniginiuose reikaluose, o sielai pailsėti padės artimi draugai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Vieni dalykai klostysis lengviau, kiti – sunkiau, bet toks jau tas gyvenimas. Matyt, kol kas nieko svarbaus nevyks, net darbe, dėl to bus galima ramiai stebėti, kas darosi aplink. Palankus metas palaikyti ar plėsti ryšius su užsieniu, žinoma, jei tik reikia.

Vandenis. Ramus metas – darbe darbymetis dar tik priešaky, namie visi ir viskas savo vietose, piniginiai reikalai keistis neketina – žodžiu, viskas kaip visuomet, savų pataisų gali daryti tik kasdienybė. Beliks ilsėtis, dairytis aplink ir laukti, kol aplinkybės pasikeis.

Žuvys. Dabar toks metas, kai nemažai priklauso ne nuo jūsų požiūrio ar valios, o nuo išorinių aplinkybių ar kito asmens. Teks į tai atsižvelgti, galbūt prisitaikyti, ir pasinaudojus proga išpešti naudos sau. Artėja labai palankus metas rudens kelionei – dabar patogu tikslinti jos detales.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų