REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Šokių studijos „Hatora“ sezono atidarymo šventė (S. Danilavičiaus nuotr.)

Visai neseniai raudonu kilimu Klaipėdoje žengė būrys garsenybių ir grakščių šokėjų.

26

Visai neseniai raudonu kilimu Klaipėdoje žengė būrys garsenybių ir grakščių šokėjų.

REKLAMA

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, iliuzionistas Mantas Wizzard, renginių vedėjas ir organizatorius Remigijus Žiogas, rūbų dizainerė Aina Zinčiukaitė, trys jauni blogeriai Dejmukas, Edvinas-Fruktas ir Džestina vakar rinkosi į triukšmingą ir prabangią šokių studijos „Hatora“ sezono atidarymo šventę naujose patalpose – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

 

Triukšmingame vakarėlyje N. Pareigytės-Rukaitienės atliekamas dainas lydėjo originalūs šokiai, o Manto Wizzard pasirodymus lydėjo nustebintų susirinkusiųjų aplodismentai. Renginio vedėjo R. Žiogo humoro jausmas nepaliko abejingų – laiką gerai leido daugiau nei 100 „Hatoros“ kolektyvo narių ir jų šeimų.

 

Pasak šokių studijos įkūrėjos ir vienos iš vadovių Mildos Ruginytės-Šimkuvienės, dvyliktasis sezonas pradedamas pakiliomis nuotaikomis: „Naujos patalpos suteiks mūsų kolektyvui dar daugiau galimybių tobulėti, patogiau ir erdviau mokytis šokti“, – atidarymo metu kalbėjo kolektyvo vadovė. Šokių studijai M. Ruginytė-Šimkuvienė vadovauja kartu su kolege Ligita Jautakyte.

REKLAMA
REKLAMA

 

Renginio metu vyko naujo šokių studijos klipo pristatymas, kuris šiemet buvo nufilmuotas Italijoje, buvo renkamos lėšos Klaipėdos gyvūnų prieglaudai „Būk mano draugas“ – susisirinkusiųjų buvo prašoma aukoti beglobiams gyvūnams.

REKLAMA

 

12 metų Klaipėdoje ir septynerius metus Mažeikiuose gyvuojanti šokių studija „Hatora“ – nuolatinė tarptautinių konkursų laureatė. Šiemet Italijos šokių federacijos organizuotame tarptautiniame festivalyje „Bailando, bailando“ šokėjos pelnė aukštą antrąją vietą, o „Show dance“ konkurse, vykusiame Rygoje ir Stokholme iškovojo „Grand Prix“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų