REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Šio sekso patarimo greičiausiai atsitiktinai neaptiksite internete, tačiau ši moteris yra įsitikinusi, kad stipriausius orgazmus patirsite miegodami su tais, kurių nekenčiate, rašoma dailystar.co.uk.

18

Šio sekso patarimo greičiausiai atsitiktinai neaptiksite internete, tačiau ši moteris yra įsitikinusi, kad stipriausius orgazmus patirsite miegodami su tais, kurių nekenčiate, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Tikriausiai manote, aistringa naktis su mylimu žmogumi yra didžiausią pasitenkinimą suteikiantis seksas.

Tačiau pasirodo, kad seksas su tais, kurių nekenčiate, gali būti daug malonesnis.

Atviros išpažinties metu savo tapatybės neatskleidusi moteris papasakojo, koks jausmas mylėtis su nemėgstamu žmogumi.

28 metų moteris sakė, kad šis pasimatymas jai suteikė patį karščiausią ir stipriausią orgazmą gyvenime.

Bet kodėl tai taip malonu?

Rebecca pasivadinusi moteris žurnalui „Cosmopolitan“ sakė, kad jai šleikštulį kėlė šio vyro arogancija.

REKLAMA
REKLAMA

Nors jai patiko tai, kad jis buvo truputį „pasipūtęs, valiūkiškas blogas berniukas“, ji buvo įsitikinusi, kad tai – ne jai skirtasis.

Jis girdavosi, su kiek merginų yra permiegojęs ir savo girtais žygiais – tai ją atbaidė nuo bet kokių romantiškų jausmų jo pusėn.

REKLAMA

Tačiau tai porai nesutrukdė pasimėgauti aistringa naktimi, kartu su kitais draugais susitikus pasisėdėjimui bare.

Rebecca prisimena: „Su buvusias klasės draugais susitikome pasibūti bare – jis prisistatė visas pasipūtęs, demonstruodamas savo bravūrą ir ėmė akivaizdžiai flirtuoti. Pamaniau – kam rūpi, gal aš jo ir negaliu pakęsti, bet kas, jei seksas tarp mūsų būtų puikus? Kai diskutavome, tarp mūsų skėlėsi visas ribas viršijančios kibirkštėlės. Taigi, kai jis pasiūlė kartu eiti pas mane į namus, aš linktelėjau ir išėjau iš baro, o jis netrukus išėjo paskui mane.“

REKLAMA
REKLAMA

Ligi soties prisimėgavę įžanginiais žaidimais ir oraliniu seksu, draugai - priešai ėmėsi reikalo.

Jauna moteris prisimena, kad ši patirtis buvo gundanti, švelni, karšta ir intensyvi.

Ši aistringa naktis nuo kitų skyrėsi būtent tuo, kad abu vienas kito nekentė.

Rebecca pridėjo: „Viskas įvyko labai greitai – turbūt dėl to, kad jo nemėgau, alsavau vis stipriau ir stipriau. Kai tik baigėme, jis paprasčiausiai atsikėlė ir išėjo. Nenorėjau, kad jo atgrasi asmenybė sugadintų man fantaziją. Bet esmė ta, kad tikrai tai pakartosiu – gal jo ir nekenčiu, bet mylintis šnekėti nereikia.“

Tačiau seksas su nekenčiamu asmeniu nėra vienintelis būdas į miegamąjį įnešti aistros.

Santykių ekspertė Tami Rose atskleidė penkis būdus akimirksniu paįvairinti savo seksualinį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Štai geriausi jos patarimai:

1. Pasiskirstymas vaidmenimis:

Jei bijote keisti savo įprastą elgesį lovoje, galite išbandyti pasiskirstymą vaidmenimis. Taip galėsite išeiti iš savo įprasto vaidmens ir labiau pasitikėti savimi.

2. „Smaigstymas“ (vadinamasis „pegingas“)

Kai kurioms poroms ši neseniai išpopuliarėjusi sekso mada gali pasirodyti pernelyg kelianti baimę. Tami „smaigstymą“ apibūdina taip: „Moteris įsiskverbia į vyrą, paprastai naudodama apsijuosiamą ar kitokią dirbtinę varpą.“ Galbūt tai skamba kaip už jūsų komforto zonos ribų esantis dalykas, tačiau tai tikrai gali padidinti patiriamą malonumą.

3. Sekso žaisliukai

Poros santykiuose pradėti naudoti žaisliukus gali atrodyti baugoka. Kai kurie žmonės baiminasi, kad jų partneris ar partnerė pernelyg pamėgs be partnerio patiriamus orgazmus. Tačiau iš tiesų sekso žaisliukai gali labai įaudrinti.

REKLAMA

4. BDSM

Jei jaučiate, kad lovoje įsivyravo nuobodulys, visuomet galite išbandyti BDSM.Jei truputį nedrąsu, dominavimą ir nuolankumą galite išbandyti susikeisdami įprastomis lovoje vadovaujančiojo ir paklūstančiojo rolėmis.

5. Grupinis seksas

Atviri santykiai – ne kiekvienam, bet jie gali teikti daug džiaugsmo. Jei siekiate praplėsti savo seksualinio gyvenimo horizontus, visuomet turėtumėte būti atviri ir nuoširdūs. Nusistatykite esmines, nelaužomas taisykles ir visuomet įsitikinkite, kad visi jaučiasi gerai ir linksmybės nieko neskaudina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų