REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
TV3 naujojo sezono atidaryme raudonuoju kilimu žengė išsipusčiusios žvaigždės (tv3.lt fotomontažas)

Šį ketvirtadienio vakarą Vilniaus Kalnų parką drebina ilgai lauktas ypatingas 25-asis TV3 gimtadienis, o kartu – ir pirmasis M.A.M.A. vasaros festivalis.

38

Šį ketvirtadienio vakarą Vilniaus Kalnų parką drebina ilgai lauktas ypatingas 25-asis TV3 gimtadienis, o kartu – ir pirmasis M.A.M.A. vasaros festivalis.

REKLAMA

Šiandien TV3 televizija su visais savo žiūrovais švenčia ir kviečia ne tik prisiminti geriausius televizijos metus, bet ir sužinoti, kas naujo laukia rudenį.

Gimtadienio metu savo pasirodymus surengs žinomiausi Lietuvos atlikėjai, o tie, kurie renginyje negalės sudalyvauti patys, kviečiami stebėti tiesioginę transliaciją.

Ypatinga šventė pritraukė daugybę pakiliai nusiteikusių bei geriausius savo įvaizdžius pademonstravusių žinomų Lietuvos pramogų, verslo ir politikos atstovų. Taip pat čia pasirodė ir puikiai pažįstamos ekrano žvaigždės. Visus juos iškilmingai pasitiko TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir „All Media Baltics“ vykdantysis valdybos pirmininkas Pierre Danon.

Transliaciją žiūrėkite:

 

25-ojo gimtadienio vedėjais tapo net trys žmonės – televizijos žiūrovams puikiai pažįstami Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis bei L. Blaževičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Specialioje gimtadienio transliacijoje žiūrovų laukia išskirtinės akimirkos su geriausiais šalies atlikėjais ir mylimiausiais televizijos veidais: Igle, grupe BIX, Linu Adomaičiu, Monique, Beatrich, Daddy Was A Milkman, Donny Montell, Jazzu ir kitais atlikėjais. Pertraukų metu laukia pokalbiai iš specialios TV3 studijos.

REKLAMA

Verta paminėti ir tai, kad renginiui buvo pastatyta įspūdingo dydžio scena. Vienas iš festivalio organizatorių – Henrikas Draugelis – patikino, kad tokio ypatingo renginio Lietuvoje dar nėra buvę. „Ties festivalio scena dirba šimtai žmonių. Bus tūkstančiai kilovatų garso“, – pasakojo H. Draugelis.

„Scenoje pasirodys 19 atlikėjų tik iš Lietuvos. Festivalyje jų pasirodymai eis vienas po kito, be jokių pertraukų. Viskas iš anksto yra sudėliota ir sujungta taip, kad tie pasirodymai vyktų sklandžiai“, – dar prieš renginį intrigavo vienas iš „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“ organizatorių.

REKLAMA
REKLAMA

Per 25-erius gyvavimo metus TV3 televizija sukūrė ne vieną tradiciją, kuri tapo visos Lietuvos tradicija, reiškiniu. Tai ir „Išsipildymo akcija“, kasmet tiesianti pagalbos ranką Lietuvos vaikams; „Lietuvos garbė“ – projektas, kuris parodo mūsų kasdienybės herojus, paprastus žmones, darančius nepaprastus žygdarbius; liepos 6 d. himno giedojimas, suvienijantis viso pasaulio lietuvius. Vis dar prisimenama ir visą Lietuvą užvaldžiusi iniciatyva „Laisvę Joninėms“, po kurios Joninės tapo laisvadieniu visoje šalyje. TV3 tapo krepšinio namais, čia visada pamatysite svarbiausias varžybas ir čempionatus, o pastaraisiais metais TV3 yra ir oficialus Olimpinių žaidynių transliuotojas. TV3 tapo pirmąja komercine televizija pradėjusia transliuoti HD raiška.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TV3 jau prieš keletą metų išaugo vien tik televizijos rūbą ir kviečia ne tik žiūrėti geriausią pramoginį bei informacinį turinį TV ekranuose, bet ir klausyti populiariausios šokių muzikos radijo stoties „Power Hit Radio“, skaityti naujienas portale tv3.lt bei žiūrėti savo programą internetu portale TVPlay.

TV3 nuolat yra tarp mylimiausių prekės ženklų Lietuvoje, o šiemet buvo išrinkta geidžiamiausiu paslaugų sektoriaus darbdaviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų