REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Namų interjeras (nuotr. 123rf.com)

Neseniai apsigyvenote kartu? O gal jau ilgą laiką gyvenate kartu, tačiau niekaip nesutarėte ir mažos detalės sukelia didelius pykčius? Namų dekoras ir organizuotumas turi labai didelę reikšmę jūsų asmeniniame gyvenime. Jei viską darysite teisingai, jūsų santykiai bus darnesni ir kartu jausitės labiau atsipalaidavę.

7

Neseniai apsigyvenote kartu? O gal jau ilgą laiką gyvenate kartu, tačiau niekaip nesutarėte ir mažos detalės sukelia didelius pykčius? Namų dekoras ir organizuotumas turi labai didelę reikšmę jūsų asmeniniame gyvenime. Jei viską darysite teisingai, jūsų santykiai bus darnesni ir kartu jausitės labiau atsipalaidavę.

REKLAMA

Nepageidaujama sofa

Gali skambėti keistai, tačiau sofos pasirinkimas yra labai svarbus abiems partneriams. Kadangi daug laiko praleidžiate sėdėdami ant sofos, kartu turite nuspręsti tinkamai. Dažnai nutinka taip, kad vienas iš partnerių išrenka sofą tikėdamasis, kad jų antrai pusei ji irgi patiks. Taip pat, neatsižveldami į partnerio norus, pastato ją, kur jiems patinka. Jei niekada apie tai nepagalvojote, paklauskite savo partnerio apie tai, kaip jis jaučiasi. Galbūt išgirsite visai kitokia jo nuomonę.

Nuobodūs paveikslai

Kiekvieno skonis menui dažnai yra labai skirtingas, todėl paveikslai, kurie patinka jums, gali net varginti jūsų antrąją pusę. Taip pat renkantis paveikslą miegamajame reiktų vengti nuobodžių ir blankių paveikslų, aštresnės spalvos suteikia daugiau geismo.

REKLAMA
REKLAMA

Asmeninė erdvė

Kad ir kaip mylite savo partnerį, tačiau kiekvienam reikia laiko pabūti vienam. Todėl asmeninė erdvė yra labai svarbi. Namuose turi būti vieta, kurioje būtų galima pailsėti, atlikti reikiamas užduotis arba tiesiog skirti laiko sau.

REKLAMA

Naktinis staliukas

Nepamiškite, jūsų naktinis staliukas, tai pirmas dalykas, kurį jus ir jūsų partneris pamato, kai pabunda. Jei jūsų staliuko paskirtis yra pasidėti darbų sąrašą, knygą ar pakrovėją, tokie daiktai nesąmoningai gali sukelti stresą jums abiems.

Visi šie daiktai eikvoja energiją ir atima laiką pabūti kartu su partneriu. Kraukite savo telefoną kitur ir laikykite tik tą knygą, kurią tikrai dabar skaitote.

Užgožiantis daiktai

Nors jums ir patinka partnerio hobiai, tačiau nepamirškite, kad kartu gyvenate vienoje erdvėje. Jūsų partnerio mėgstamiausi daiktai neturi užgožti jūsų asmeninės erdvės. Jei partneris mėgsta groti gitarą, tai nereiškia, kad visa susijusi atributika turi būti jūsų svetainėje. Turite atrasti balansą ir erdves, kuriose gali būti su hobiu susiję daiktai.

REKLAMA
REKLAMA

Sujauktas valgomojo stalas

Netvarka ant jūsų valgomojo stalo gali kelti stresą tiek jums, tiek jūsų partneriui. Stresas sumažėja išlaikant tvarkingą valgomojo stalą. Jeigu jūsų netvarkinga erdvė nevargina ir jus jaučiatės atsipalaidavęs chaotiškoje aplinkoje, tai nereiškia, kad jūsų partneris jaučia tą patį. Netvarkinga aplinka gali iššaukti didelį konfliktą.

Dominuojantis stilius

Sakykime, jus mėgstate tradicinę estetiką, kai jūsų partneriui arčiau širdies modernus stilius. Nors ir turite skirtingus stiliaus skonius – turite rasti kompromisą. Kitu atveju dominuos tik vienas stilius, kuris arba jums arba partneriui gali nepatikti. Po ilgalaikių santykių poros gali tapti piktos ir nepatenkintos vienas kito atžvilgiu. Partneris gali manyti, kad jums nerūpi jo interesai, norai ir jam nėra leidžiama išreikšti savęs savo paties namuose. Pasistenkite nutarti, kurią namo vietą norėtumėte dekoruoti savo norimu stiliumi. Arba sukurkite eklektišką stilių, kuriame variuotų jūsų mėgstami skoniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praeities šešėliai

Nustebsite sužinoję, kiek daug porų vis dar galvoja apie savo buvusias meiles ir prisimena laiką kartu. Daugybė žmonių laiko daiktus primenančius jų praeitį. Tokie praeities šešėliai jūsų partnerį gali versti jaustis nejaukiai, todėl turite judėti į priekį ir pamiršti praeitį.

Ryški šviesa

Nors ir jūsų kambarys neapšviestas, kaip biure esanti šviesa, tačiau ryški šviesa gali paveikti jūsų santykius. Venkite ryškios ir erzinančios šviesos – tai siaubingai nepatrauklus ir neigiamai nuteikiantis reiškinys. Pakeiskite savo lemputes į švelnią ir blankią šviesą, kurioje jausitės jaukiai ir galėsite atsipalaiduoti.

Daiktų dalinimasis

Bendrų daiktų turėjimas rodo, kad jums rūpi jūsų partneris ir jo skonis. Taip parodote, kad gerbiate jo nuomonę ir interesus. Taip pat bendro daikto pirkimas suartina ir priveda prie kompromisų, o tai puikiai pagerina santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų