REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Leah Cambridge (nuotr. asm. archyvo)

29 metų Leah Cambridge iš Lydso mirė netrukus po 3 000 svarų sterlingų kainavusios operacijos, rašoma portale dailymail.co.uk.

3

29 metų Leah Cambridge iš Lydso mirė netrukus po 3 000 svarų sterlingų kainavusios operacijos, rašoma portale dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji mirė ant operacinio stalo žvaigždžių pamėgtoje klinikoje. Gedinti šeima jos mirties priežasties dar neatskleidė.

REKLAMA

Britė trijų vaikų motina mirė po to, kai Turkijos klinikoje, kurią išpopuliarino realybės šou žvaigždės, pasidarė sėdmenų pakėlimo plastinę operaciją.

29-erių metų Leah Cambridge iš Lydso mirė vos prasidėjus 3 000 svarų sterlingų kainavusiai operacijai, kurios tikslas buvo pakelti sėdmenis ir juos padidinti, „Elite Aftercare“ klinikoje Izmire, Turkijoje.

Manoma, kad ji mirė ant operacinio stalo britų realybės šou „The Only Way is Essex“ žvaigždžių pamėgtoje klinikoje, tačiau tiksli jos mirties priežastis dar neatskleista, rašo dienraštis „The Sun“.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar vakare L. Cambridge 31-erių metų partneris Scottas Franksas paskelbė jaudinantį prašymą suteikti daugiau informacijos apie jos mirties aplinkybes, kol tuo tarpu jis pats dėl nelaimės yra visiškai sugniuždytas.

Skrisdamas į Turkiją, kur jau yra L. Cambridge tėvai, ir iš kur bus parskraidintas moters kūnas, jis dienraščiui sakė:

„Norėčiau, kad tai tebūtų blogas sapnas. Prieš dvi dienas buvau laimingas. Dabar esu sugniuždytas žmogus ir visuomet toks liksiu. Tai labai skaudu, ir tai tik pradžia. Mano gyvenimas sugriautas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

S. Franksas, dirbantis pastolių vadybininku, taip pat įspėja kitus žmones, kurie svarsto plastinės operacijos galimybę, apie visus bet kokio pobūdžio operacijos keliamus pavojus. Jis sako: „Žmonės turi žinoti, kuo tai gali baigtis. Vis dar laukiame atsakymų ir taip pat ieškome, kaip parskraidinti Leah namo.“

L.Cambridge, dirbusi kosmetologe, pasekė realybės šou žvaigždžių Lauren Goodger ir Amber Dowding pavyzdžiu – jos buvo pasirinkusios būtent šią Turkijoje esančią kliniką.

L.Cambridge, dirbusi kosmetologe, pasekė realybės šou žvaigždės Lauren Goodger pavyzdžiu - ji buvo pasirinkusi būtent šią Turkijoje esančią kliniką

REKLAMA

Vadinamosios „Braziliškojo užpakaliuko pakėlimo“ procedūros metu iš liemens ar pilvo paimami riebalai įšvirkščiami į užpakalį.

Tai sėdmenų didinimo implantais alternatyva, laikoma saugesne, kadangi sėdmenys padidinami „natūraliais“ riebalais ir taip sumažėja silikono atmetimo pavojus.

Manoma, kad L. Cambridge, trijų berniukų mamai, komplikacijos pasireiškė jau pačioje operacijos pradžioje. Gydytojams ir slaugytojams nepavyko jos išgelbėti.

S. Franksas, su ja praleidęs pastaruosius dešimt metų, sakė „The Sun“: „Tai lyg košmaras. Leah norėjo ištekėti ir mes tikrai būtume tai padarę per artimiausius kelerius metus, bet vietoj to turėsiu planuoti laidotuves. Žiūriu į jos veidą vaizdo įraše ir negaliu patikėti, kad tai tiesa.

REKLAMA

Jaudinančiame „Facebook“ įraše S. Franksas rašė: „Negaliu patikėti, kad keliauju atsisveikinti su savo brangiąja mažyte.

Tai bus sunkiausias dalykas, kurį man kada nors teko padaryti. Negaliu įsivaizduoti namų be jos.“

Kreipdamasis į L. Cambridge, jis pridėjo: „Visada paliksiu tau vietos prie stalo ir priminsiu apie tave mūsų vaikams.“

Buvęs „Spurs“ komandos futbolininkas Jamie‘s O‘Hara toje pačioje klinikoje birželio mėnesį pasidarė riebalų nusiurbimą.

Klinikos tinklapyje rašoma, kad ši procedūra, trunkanti vieną – dvi valandas, yra viena populiariausių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ten pat rašoma: „Be problemų vaikščiosite jau kitą dieną ir neturėtų labai skaudėti.

Būsite mūsų chirurgų ir slaugytojų priežiūroje ir užtikrinsime, kad kuo greičiau atsigautumėte.

Tinklapyje pridedama, kad į operaciją nereikėtų žiūrėti lengvabūdiškai, bet komplikacijos pasitaiko retai. Galimų pooperacinių sutrikimų tarpe yra „kraujavimas, infekcijos, anestezijos sutrikimai, riebalų nekrozė ir sutrikęs jautrumas.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų