REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors šiandien daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama palanki diena, tačiau ne visose gyvenimo srityse patariama būti aktyviems. Vieniems geriau seksis asmeniniame gyvenime, kitiems - darbe.

Nors šiandien daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama palanki diena, tačiau ne visose gyvenimo srityse patariama būti aktyviems. Vieniems geriau seksis asmeniniame gyvenime, kitiems - darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Norėsis lėkti toliau nuo kasdienybės, pasinerti į kultūrinį gyvenimą, pramogas, romantiką. Galbūt pavyks, galbūt nelabai, tačiau kažką įdomaus šiandien vis tiek turėtumėte patirti ar sužinoti.

REKLAMA

Tauras

Tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, ambicijų. Regis, nelabai objektyviai vertinsite savo galimybes, sugebėjimus bei įtaką kitiems. Tiek neįvertinę, tiek pervertinę jėgas galite patirti nusivylimą.

Dvyniai

Šiandien jums nepristigs bendravimo. Bendraminčiai, draugai nepamirš jūsų pakviesti į kolektyvinius renginius, pramogas. Tačiau teks gerokai iškratyti piniginę, jei prisijungsite prie vakaro kompanijos.

Vėžys

Šiandien neverta niekuo rimtu užsiimti, nebent tai būtų su menu, medicina susijusi veikla, socialiniai reikalai. Pastarieji užsiėmimai gali atnešti apčiuopiamos naudos, o projektai pajudėti iš vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nuotaika bus nebloga, jeigu veiksite planingai. Kitu atveju galite be reikalo išeikvoti energiją ir patirti emocinių stresų. Verčiau nesivaikykite brangių "etikečių", pažabokite tuščią garbėtrošką ir džiaukitės tuo, kuo galite pasidžiaugti.

Mergelė

Tikėtini reikalai, susiję su verslu, nuosavybe, pinigais, kreditais. Gali kilti ir romantiškų impulsų, norėsis malonumų. Išprovokuosite pavydo sceną, jei elgsitės lengvabūdiškai.

Svarstyklės

Tikėtina netolima kelionė, viešnagė, interviu arba sulauksite svečių. Pasirūpinkite, kad informacija, kuria ketinate disponuoti - patikrinta, atitinkanti faktus. Mažiau kreipkite dėmesio į artimųjų kaprizus, ypač jei jie nepagrįsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien bus nelengva suvaldyti nuotaikų kaitą. Užsiimkite paprastais, nelabai svarbiais rūpesčiais, skirkite dėmesio šeimai. Būkite sąžiningi, nuoširdūs nors su savimi, jei vis dėlto nenorite kažko atskleisti artimiesiems.

Šaulys

Nevenkite parodyti švelnumo, dėmesio, ištarti komplimento - tai gali palankiai pakeisti situaciją. Gerbkite ir tuos, kurie nėra aukštesni pagal rangą, socialinę padėtį. Nepamirškite, kad jūsų pavyzdžiu seka vaikai.

Ožiaragis

Stengsitės kažką pakeisti savo dienotvarkėje, mityboje. Pasidomėkite darbo pasiūlymais, jei tai jums aktualu. Pasirūpinkite, kad technika, su kuria turite reikalų, būtų tvarkinga.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien geriausiai seksis bendrauti su žmonėmis, su kuriais nesaisto jokie įsipareigojimai. Paprasti draugiški pokalbiai padės atsipalaiduoti. Visgi iš pusiausvyros gali išmušti netikėtas incidentas. Saugokitės sukčių.

Žuvys

Šiandien suksite galvą dėl finansinių reikalų ir viso kito, kas nemažai kainuoja. Jeigu tektų skolintis, grąžinti skolas ar tvarkyti piniginius reikalus, susitarkite dėl kiekvienos smulkmenos ir būkite atidūs, kad neapsigautumėte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų