REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Gimimo mėnuo  (nuotr. 123rf.com)

Astrologė Suzie Kerr Wright įsitikinusi, kad kiekvieno iš mūsų gimimo mėnuo tiesiogiai susijęs su tuo, kaip mes priimame meilę, santykius ir seksą.

31

Astrologė Suzie Kerr Wright įsitikinusi, kad kiekvieno iš mūsų gimimo mėnuo tiesiogiai susijęs su tuo, kaip mes priimame meilę, santykius ir seksą.

REKLAMA

Jos teigimu, gimimo mėnuo padeda pažinti žmogų ir sužinoti tai, ką daugelis gali bandyti nuslėpti apie save ir savo asmeninį gyvenimą.

Sausis. Šį mėnesį gimę žmonės yra konservatyvūs, jeigu kalbame apie meilę ir jausmus. Vis dėlto, jeigu jie turi simpatiją, tai bus pasiruošę padaryti viską, kad tik gautų dėmesio ir meilės.

Vasaris. Šį mėnesį gimę žmonės – tikri nuotykių ieškotojai. Jie yra labai aistringi, dažniausiai vadovaujasi emocijomis.

Kovas. Šį mėnesį gimusiems žmonėms seksas yra vienas iš pagrindinių prioritetų. Jie pasiruošę suteikti partneriui viską, ko šis trokšta.

REKLAMA
REKLAMA

Balandis. Šį mėnesį gimę žmonės yra nepriklausomi. Tai aistringos asmenybės, kurias valdo Marsas. Jų aistra didžiulė, tačiau gana dažnai jie pavargsta nuo žmonių.

REKLAMA

Gegužė. Žmonės, gimę šį mėnesį, trokšta būti mylimi. Jie yra jausmingi, juos dažnai supa malonūs ir teigiamų emocijų kupini žmonės. Už daugybę dalykų jiems svarbiau yra komfortas ir prabanga.

Birželis. Šį mėnesį gimę žmonės trokšta išbandyti viską, ką tik gali pasiūlyti gyvenimas. Jie kupini aistros, į viską reaguoja impulsyviai.

Liepa. Šį mėnesį gimę žmonės tiksliai žino, ko nori iš gyvenimo, koks partneris turėtų būti ir kokie bendri jų siekiai. 

Rugpjūtis. Žmonės, gimę šį mėnesį, dažniausiai yra labai savanaudiški ir galvoja apie savo gerovę. Vis dėlto, tuo pačiu būdami itin dosnūs, jie rūpinasi, kad jų partneris turėtų viską, ko trokšta.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjis. Šį mėnesį gimę žmonės aistringi, tačiau moka valdyti savo emocijas. Jiems labai svarbu tikri jausmai ir meilė, jie stengiasi daryti viską, kad būtų laimingi su savo partneriu, vengia skyrybų ir konfliktų.

Spalis. Tai tikti romantikos ir aistros nešėjai. Jie sugeba džiuginti savo partnerį, suteikia jiems stabilumo ir pasitikėjimo savimi. Santykiuose jie trokšta ramybės.

Lapkritis. Šį mėnesį gimę žmonės stengiasi dėl savo partnerių kaip įmanydami. Tokiu būdu jie nori užtikrinti komfortą bei vidinę ramybę.

Gruodis. Šį mėnesį gimę žmonės iš kitų išsiskiria kūrybiškumu. Jie mėgsta žaisti vaidmenų žaidimus su partneriais, kurie dažniausiai baigiasi milžinišku aistros protrūkiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų