REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Traumų kamuojamas Lukas Spalvis vėl bus privertas praleisti Lietuvos futbolo rinktinės rungtynes.

Traumų kamuojamas Lukas Spalvis vėl bus privertas praleisti Lietuvos futbolo rinktinės rungtynes.

REKLAMA

„Tikiuosi, nenutiko nieko baisaus. Peršvies ir žinosiu daugiau“, – apie traumą futbolas.lt sakė 24-erių puolėjas.

Portalas skelbia, kad vyriausiasis Lietuvos rinktinės treneris Edgaras Jankauskas priverstas išbraukti L. Spalvį iš komandos žaidėjų sąrašo. Rugsėjį lietuviai naujosios UEFA Tautų lygos rungtynėse namie priims serbus, o svečiuose susitiks su juodkalniečiais.

Nusivilti teko ir pačiam futbolininkui.

„Bendravome su E. Jankausku. Dabar esu gerai pasirengęs ir ketinu atvykti į rinktinę. Visada būdavau pasiruošęs prisijungti, bet tam sutrukdydavo įvairios aplinkybės, dažniausiai traumos. Paskutinę stovyklą praleidau tik todėl, kad man reikėjo pailsėti nuo futbolo, norėjau sugrįžti gerai pailsėjęs ir pasiruošęs naujam sezonui. Tačiau niekada nebuvo lengva stebėti komandos draugus, rungtyniaujančius Lietuvos rinktinėje, esu labai išsiilgęs žaidimo nacionalinėje komandoje“, – prieš porą savaičių oficialiai Lietuvos futbolo federacijos svetainei sakė L. Spalvis.

Šiame sezone lietuvis trečiojoje Bundeslygoje su „Kaiserslautern“ sužaidė penkis mačus, per kuriuos pasižymėjo kartą. Paskutinėse rungtynėse L. Spalvis aikštę paliko 63-ąją minutę, kai, patyręs traumą nekontaktinėje situacijoje, keitimo pasiprašė pats.

Puolėjas 2015-aisiais išrinktas geriausiu Lietuvos futbolininku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų