REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Moteris buvo apipilta įžeidimais (nuotr. Instagram)

Strijos – įprastas dalykas kiekvienos moters kūne, ypač po gimdymo. Tačiau viena moteris buvo apipilta įžeidimais, kai socialiniuose tinkluose pasidalino viena nuotrauka, rašoma thesun.co.uk.

7

Strijos – įprastas dalykas kiekvienos moters kūne, ypač po gimdymo. Tačiau viena moteris buvo apipilta įžeidimais, kai socialiniuose tinkluose pasidalino viena nuotrauka, rašoma thesun.co.uk.

REKLAMA

Šešių vaikų mama Sharny Kieser susilaukė skaudžių komentarų iš internetinių „trolių“, pasidalijusi savo pilvuko nuotrauka.

Jos vyras Julius prakalbo apie šį incidentą, atsakydamas į komentarus kaip tik galėdamas mandagiau.

„Instagram“ dalindamasis nuotrauka jis rašė: „Praėjusią savaitę pasidalinau Sharny‘ės nuotrauka, kurioje matosi jos pilvukas ir jauna mergina ją komentuodama siūlė „bent jau retušuoti, kad nesimatytų bjaurių strijų“.“ – prisiminė Julius. – „Aš manau, kad jos nuostabios.

Manau, kad jos simbolizuoja motinos, į pasaulį atnešusios šešis vaikus, stiprybę. Ne tik šios motinos – visų motinų stiprybę. Esu įsitikinęs, kad savimi pasitikinčios moters kūnas (kaip šios moters) yra daug gražesnis ir seksualesnis už kompleksuotos mergaičiukės kūną (kokį dažniausiai matome socialiniuose tinkluose).“

REKLAMA
REKLAMA

39-erių metų fitneso trenerė, kuri drauge su vyru Juliumi yra įsteigusi dvi sveikatingumo ir fitneso programas tėvams, dažnai socialiniuose tinkluose dalijasi savo nuotraukomis su sportine apranga.

REKLAMA

Nors šį kartą internetiniai „troliai“ pasirinko reikšti savo kitus skaudinančias nuomones, Sharny ir Julius dažniausiai būna apipilti liaupsėmis už tai, kad dalijasi savo buvimo tėvais realybe.

Štai keli komentarai, palikti po neseniai publikuotais įrašais: „Tu – tikras save ir savo kūną mylinčios moters ir motinos simbolis. Tavo įrašai nuostabūs.“

„Ačiū už tai, kad esi tokia tikra ir taip įkvepi! Mums, mamytėms, reikia daugiau tokių kaip tu, padrąsinančių mus mylėti savo kūnus ir geriau su savimi elgtis.“

Anksčiau šiais metais Sharny atviravo apie savo baimes ir atskleidė, kad pamilti savo kūną nebuvo lengva.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėl savo vaikų padaryčiau viską. Vienas iš šių dalykų – atsikratyti nepasitikėjimo savimi dėl mano „mamytės pilvuko“,“ – rašė ji. – „Tai padariau savo penkių sūnų labui: jei mano elgesys rodys, kad mano „mamytės pilvukas“ yra negražus, kaip tai jiems vėliau padės jų būsimoms žmonoms (ir jų santuokoms)?

Taip pat savo dukters labui: jei aš gėdijuosi savo pilvo ir jį slepiu, ji vieną dieną bijos turėti vaikų dėl pasekmių savo kūnui.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų