REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvardijo Zodiako ženklus, kuriems šiandien geriau nerizikuoti: lauktų pasekmės

Rugpjūčio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Įdomūs poslinkiai nusimato santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais. Galbūt jie „atskleis kortas“, padės kažko išmokti, įsigyti tinkamą prekę, patarpininkaus aktualiame reikale. Pravartu aptarti bendrus planus, suderinti interesus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Apie finansinius reikalus, išlaidas, numatomus pirkinius pasikalbėkite su šeimos nariais, verslo partneriais. Tikriausiai sėkmingai tvarkysite reikalus, susijusius su verslu, finansais, technika, nuoma.

REKLAMA

Dvyniai

Tikėtinos naujienos, susijusios su kelione, užsieniu, mokslu ar darbu. Palanku sudaryti draudimo sutartis. Galite kreiptis į įtakingus asmenis.

Vėžys

Šiandien reikės suspėti ir nemažai padirbėti, ir pabendrauti. Neblogas metas, jei ketinate kurti ar plėsti verslą, ieškoti įtakingų rėmėjų arba išvykti pasitobulinti ar paatostogauti į užsienį.

Liūtas

Šiandien sumaniai vadovausite kolektyvui, būsite įžvalgūs derybose ir pan. Savo entuziazmu užkrėsite aplinkinius, o tai palengvins bendrų planų įgyvendinimą. Gali pasijusti labai reikalingi, svarbūs.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien naudingiau patylėti ir užimti stebėtojo poziciją negu aktyviai reikštis. Galite prisiklausyti įvairių gandų, apkalbų, bet tarp abejotinų prielaidų pasitaikys ir „šūvių į dešimtuką“.

Svarstyklės

Tai, ką slapta tegalėjote įtarti, ką girdėjote užuominose, šiandien gali būti pasakyta gana aiškiai. Regis, tai nenuvils. Dėl rimtų problemų nevenkite pasitarti su tais, kurie galėtų jums padėti, patarti.

Skorpionas

Šiandien šauniai praleisite laiką, jei nuoširdžiai bendrausite su šeima, mylimais žmonėmis. Kartu kurdami jaukumą, komfortą, pasijusite artimesni vieni kitiems. Galite įsigyti prekę, aktualią visai šeimai, gauti atlygį, honorarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Rasite puikų būdą, kaip išspręsti kažkokią problemą ir gauti naudos. Regis, sugebėsite viską suimti į savo rankas. Turbūt labiau suartėsite su žmogumi, kuris buvo ar yra jums reikalingas. Tikriausiai gausite gerą žinią.

Ožiaragis

Reikalai, dėl kurių reikia pasukti galvą, turėtų sektis. Būsite gana praktiški ir dalykiški, tad nesunkiai tvarkysite ir ūkinius reikalus. Per artimuosius, giminaičius, kolegas galima ir nauda, ir malonumai.

Vandenis

Šiandien norėsis rizikuoti, ieškoti nuotykių, siekti naujovių. Galite domėtis projektine veikla arba dabar vykstančiomis atrakcijomis, konkursais. Turėtų palankiai išsispręsti su vaikais susijusi problema.

Žuvys

Šiandien tikriausiai būsite linkę iš peties padirbėti ir nepraleisite progų pademonstruoti savo sugebėjimus. Galbūt domėsitės technikos nuoma, atnaujinimu ar pan. Deja, nerimą sukelti gali sutrikusi sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų