REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Kaip pritraukti sėkmę? (nuotr. 123rf.com)

Dienos horoskopas: net dviem Zodiako ženklams žadama išskirtinė sėkmė

Rugpjūčio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

43

Rugpjūčio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Spręskite kasdienes problemas: kad nusiramintumėte, būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų kliuvinių. Tai puiki diena susidėlioti savo kasdienes mintis bei jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galite įgyti patikimų sąjungininkų bei įtakingų globėjų, rėmėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams. Vertėtų daugiau dėmesio skirti tam įspūdžiui, kurį palieka jūsų kalba, manieros ir, aišku, išvaizda, pagerinti.

REKLAMA

Dvyniai

Keblumai, problemos nesibaigia, net didėja, o jei juos ir pavyksta išspręsti, tai labai sunkiai. Labiau seksis tiems, kurių veikla susijusi su kolektyviniais laimėjimais.

Vėžys

Reikalai krypsta į gera, atsiveria naujų galimybių, artėja geros permainos. Tiesa, įvykių neskubinkite. Šios dienos susitikimai, pasiūlymai greitu laiku taps naudingi. Beje, tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Viskas, kas įvyks, bus naudinga jūsų karjerai. Tiktų kreiptis su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu į vadovybę.

Mergelė

Palanki diena: nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, ypač partnerių, sutuoktinio, nuomonę apie save ir pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Gera proga atnaujinti nutrūkusį ryšį.

Svarstyklės

Pasinaudokite jums siūloma pagalba bei tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Skorpionas

Problemos ims spręsti, o reikalai pakryps naudinga linkme, bet vis dėlto įvykių neskubinkite.

Šaulys

Pelnytų gerų pokyčių metas. Derėtų spręsti finansines problemas. Tiktų nusipirkti reikalingų daiktų sau, artimiesiems, namams, bent jau savaitgaliui to neatidėkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis (ne tik dalykines). Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti naujus jausmus (galbūt žmogui, kurį jau seniai pažįstate).

Vandenis

Jūs mylimi bei vertinami, tačiau esate linkę pastebėti, sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o kieno nors pastabas, priekaištus. Pailsėkite šiandien ir, jei kas nors nepavyks, drąsiai šiuos rūpesčius atidėkite rytdienai.

Žuvys

Sėkmės ims daugėti, aplinkybės palengva keičiasi jūsų naudai. Šiandien verta imtis svarbių reikalų, spręsti susikaupusias tiek veiklos, tiek bendravimo problemas, kitaip savaitgalis bus gana nesmagus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų