REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Meilės pritraukimas (nuotr. 123rf.com)

Jei deimantai – geriausi merginos draugai, tuomet kristalai – geriausi mūsų palydovai meilės paieškose, rašoma elitedaily.com. Gal esate vieniša moteris, ieškanti meilės, o gal jau ištekėjusi moteris, norinti palaikyti meilės ugnelę – papildoma sėkmė kišenėje, ant riešo ar miegamojo kampe visuomet tik į naudą.

67

Jei deimantai – geriausi merginos draugai, tuomet kristalai – geriausi mūsų palydovai meilės paieškose, rašoma elitedaily.com. Gal esate vieniša moteris, ieškanti meilės, o gal jau ištekėjusi moteris, norinti palaikyti meilės ugnelę – papildoma sėkmė kišenėje, ant riešo ar miegamojo kampe visuomet tik į naudą.

REKLAMA

Puikiai žinome, kad magija ir meilės eliksyrai neegzistuoja, tačiau energija yra tikra, ir ji gali būti labai galinga. Kristalai skleidžia natūralią energiją, todėl sužinojus, kurie kristalai pritraukia meilę ir romantiką, jie gali būti labai naudingi.

ROŽINIS KVARCAS - BESĄLYGIŠKA MEILĖ

Rožinis kvarcas laikomas visapusišku ar meilės pradedančiojo akmeniu. Šis kristalas savyje turi moteriškos užuojautos ir taikos energijos – tai populiariausias ir plačiausiai žinomas kvarcų šeimos atstovas. Jis tradiciškai vadinamas širdies akmeniu ir kaip meilės talismanas naudojamas jau nuo 600 m. prieš Kristų.

REKLAMA
REKLAMA

Tai švelnus ir globojantis akmuo, ir jei įvairiuose gyvenimo aspektuose ieškote besąlygiškos meilės, tai būtent tas akmuo, kurio jums reikia. Jei nešiosite jį arti širdies, pavyzdžiui, kaip pakabuką, rožinis kvarcas aktyvuos jūsų širdies čakrą ir padės pritraukti meilę iš išorės.

REKLAMA

Šis akmuo puikai tinka prasidedantiems romantiškiems santykiams ir taip pat kelio ieškojimui per sudėtingus jausmus, visoms skirtingoms meilėms.

Galbūt jums reikia labiau mylėti save, o galbūt norite išgydyti šeimyninės meilės žaizdą dėl atsiskyrusio šeimos nario? O gal ieškote antrosios pusės? Kad ir kokios meilės beieškotumėte, rožinis kvarcas yra puikus akmuo, kurį galima laikyti namuose arba nešioti kaip papuošalą.

ŽALIASIS AVENTURINAS

Žaliasis aventurinas - tai akmuo, kurio jums reikėtų ieškoti, jei norite rimtų pokyčių sėkmės sferoje ir miegamajame. Jo pavadinimas kilęs iš itališkos frazės a ventura - „atsitiktinai“. Nors su meile dažniausiai siejama rožinė spalva, žalia iš tiesų yra tikslesnė širdies čakros reprezentacija. Žaliasis aventurinas taip pat klasifikuojamas kaip sėkmės ir turtų akmuo - šio akmens energija padeda išnaudoti sėkmę įvairiose gyvenimo srityse, o taip pat ir miegamajame.

REKLAMA
REKLAMA

Tai brandesnis akmuo, skirtas brandesniems meilės etapams – jis į brandesnių žmonių namus ir vėl prikviečia aistrą ir padeda meilei gyvuoti toliau.

Aventuriną galima laikyti brandžiu akmeniu, skirtu jau nebe studentiškiems santykiams. Šis akmuo padės ramiai atlaikyti ilgalaikių santykių sėkmes ir nesėkmes.

ROŽINIS TOPAZAS – ANTROSIOS PUSĖS PAIEŠKOMS

Jei esate pasiruošusi ant kortos pastatyti daugiau ir leistis į rimtas meilės paieškas, galbūt jums atėjo laikas investuoti į rožinį topazą. Jis laikomas prabangiu akmeniu. Topazas – tai papuošalams naudojamų akmenų aukso standartas. Jis retesnis nei lengvai prieinamas rožinis kvarcas bei suteikia rafinuotumo ir prabangos – būtent tų savybių, kurių ieškote naujose pažintyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kristalų ekspertai mano, kad rožinis topazas yra susijęs su mėnulio fazėmis – jo spalva ir galia stiprėja ir silpnėja kartu su mėnulio ciklu. Kaip ir skirtingos mėnulio fazės, taip pat ir kiekviena topazo spalva gali sužadinti skirtingą energiją ir skirtingus siekius.

Rožinis topazas padeda sukurti ilgalaikius santykius ir yra naudingesnis ieškant tikrosios meilės, kuri neišgaruos ir nedings kaip šnipštas praėjus vasarai.

Rožinį topazą galima vadinti „Didelės mergaitės akmeniu“. Tai akmuo, į kurį investuojate tuomet, kai jaučiatės pasiruošusi surimtėti ir nustojate švaistyti laiką visiems tiems vien seksui reikalingiems berniukams, kuriuos taip traukiate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų