REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
88
Princas Harry su buvusiomis meginomis (tv3.lt fotomontažas)

Princas Harry ne vienerius metus buvo vienas geidžiamiausių pasaulio jaunikių. Ir nors vyras susitikinėjo tik su išskirtinai išvaizdžiomis moterimis, kurioms padėjo išgarsėti, jos apie jį ne visuomet atsiliepia tik gražiai.

88

Princas Harry ne vienerius metus buvo vienas geidžiamiausių pasaulio jaunikių. Ir nors vyras susitikinėjo tik su išskirtinai išvaizdžiomis moterimis, kurioms padėjo išgarsėti, jos apie jį ne visuomet atsiliepia tik gražiai.

REKLAMA

Pasirodo, kad princą itin traukė žinomos moterys, tačiau jis ne visuomet būdavo atsidavęs tik joms.

Princo Harry merginų sąrašas nėra didelis, tačiau visos moterys – kažkuo išskirtinės.

1. Natalie Pinkham

Su sporto laidų reportere Natalie Pinkham princas Harry susipažino dar 1999-aisiais, tačiau susitikinėti jiedu ėmė tik po 4 metų. Tiesa, pora ilgai jiedu nebuvo, tačiau liko gerais draugais.

2. Cassie Sumner

Cassie anksčiau yra susitikinėjusi su ne ką mažiau žinomu aktoriumi, Russellu Brandu. Tuo tarpu jos pažintis su princu nebuvo tokia sėkminga – jiedu susipažino 2003 metais, kai netyčia susitiko Londono naktiniame klube.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol stovėjau prie baro su draugais, jis akivaizdžiai į mane pažiūrėjo – netrukus pakvietė prisijungti prie jo staliuko. Iškart po to jis ėmė mane apkabinėti“, – savo pažintimi su princu anksčiau yra pasidalijusi Cassie.

REKLAMA

Vis dėlto pasirodo, kad mergina princo nesužavėjo – tai nutiko tik tąkart.

3. Chelsy Davy

Tai – pirmoji ir viena rimčiausių princo Harry antrųjų pusių. Jie nuolat skyrėsi ir taikėsi, todėl jų santykiai apima net 2005-2010 metus. 2011 pora nusprendė, kad kartu jie būti nebegali, o tokias mintis paskatino ne ko kito, o princo Harry brolio Williamo ir Kate Middleton vestuvės. Didžiulis dėmesys ir į tikrą spektaklį virtusios vestuvės kaip reikiant išgąsdino Chelsy. Vis dėlto princas ir ji liko draugais – mergina net lankėsi jo vestuvėse.

4. Astrid Harboard

Astrid – gera K. Middleton draugė, todėl kol princas Harry skyrėsi ir taikėsi su Chelsy, kompaniją jam palaikydavo būtent ji.

REKLAMA
REKLAMA

5. Caroline Flack

Su princu Harry ją supažindino jos draugė nei buvusi princo mergina, Natalie Pinkham. Jų santykiai buvo gražus, o Caroline net buvo sugalvojusi princui žavią pravardę – „Džemas“ (mat jo plaukų spalva jai priminė būtent tai).

Vis dėlto nuolatinis žiniasklaidos dėmesys Caroline vedė iš kantrybės, nė nėpaisant to, kad prie televizijos ji buvo pratusi – kurį laiką buvo „X Faktoriaus“ vedėja.

Savo autobiografinėje knygoje Caroline rašė, kad nuolatinis dėmesys ją vertė jaustis blogai, todėl kai istorija pasirodė viešumoje, santykius su princu reikėjo nutraukti. Ji jautėsi ne kaip žurnalistė, o kaip dar viena princo Harry mergina – tai jai itin nepatiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Mollie King

Princas ir dainininkė Mollie susitikinėjo 2010 – ji tai pripažino ir vieno interviu metu. Būtent dėl to, kad atlikėja jam pasirodė per atvira, Harry galiausiai su ja pasuko skirtingais keliais.

7. Camilla Romestrand

Su norvegų roko žvaigžde princo Harry keliai susikirto 2010 – pasirodo, kad tuomet ji praleido naktį su princu. Kitą rytą jis net pasitiko ją su pusryčiais, tačiau po to tarp jų nieko nebebuvo.

8. Florence Brudenell-Bruce

Su manekene Florence Harry susitikinėjo dar 2011-aisiais, tačiau galiausiai mergina santykius su princu nutraukė, mat niekuomet nesijautė užtikrinta ir rami.

„Jai atrodė, kad jis nuolat nužiūrinėja kitas moteris – ji įtarė, kad jis su jomis flirtuoja ar bendrauja kitaip, nei turėtų, todėl jie pasuko skirtingais keliais“, – sakė artimas poros šaltinis.

REKLAMA

9. Cressida Bonas

Cressida – dar viena rimta princo Harry mergina, kurią jam pristatė pusseserės. Jiedu išsiskyrė taikiai po 2 metus trukusių santykių, tačiau sužinojusi, kad princas veda M. Markle, savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje Cressida pasidalijo kiek paslaptinga žinute.

„Nesvarbu koks galvoji esantis išsilavinęs, talentingas, turtingas ar kietas, tavo bendravimas su kitais žmonėmis gali išduoti visai kitaip. Tai – tiesa“, – rašė ji.

10. Ellie Goulding

Tikriausiai daug ką sudomintų faktas, kad prieš garsiąją Meghan, princas galimai susitikinėjo ir su kita žinoma moterimi, dainininke Ellie Goulding. Jie yra bendravę ne kartą, o 2015 net buvo užklupti besiglamonėjantys.

Paklausta, ar kada nors yra susitikinėjusi su princu, Ellie į šį klausimą atvirai niekuomet neatsakydavo, todėl tai lieka paslaptimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų