REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Meilės horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Rugpjūčio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

43

Rugpjūčio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su savo tėvais ir mokėkite pasinaudoti šiandien išgirstais patarimais, pamokymais. Pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Nepasikliaukite draugų pažadais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Keblus laikas: neįvertinsite pavojų, gresiančių tiek reikalams, tiek meilei. Nesivelkite į avantiūras bei neskubinkite įvykių. Būkite atidesni savo vaikams.

REKLAMA

Dvyniai

Svarbiausia nepervertinti savo finansinių galimybių bei asmeninio žavesio – galimas priešingas rezultatas. Tvarkydami reikalus bei dirbdami darbus būkite itin apdairūs. Neapsiimkite didelio darbų kiekio, juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę.

Vėžys

Atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus, norus, poreikius. Pats laikas atitaisyti savo klaidas, būkite nuoširdūs. Neverta ką nors įsipareigoti tvarkant dalykinius, ypač finansinius, reikalus: jums bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dvilypis metas: bus sunku tvardytis, save kontroliuoti, dėl vieno netikusio žodžio įsižeisite, supyksite. Būkite apdairesni ką nors meistraudami, vairuodami.

Mergelė

Apgaulingas metas: galite rimtai suklysti darbe, be reikalo susipykti su artimu žmogumi, todėl venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti ar laiduoti už svetimą žmogų.

Svarstyklės

Netinkama proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nieko neplanuokite: kaip savaime viskas vyksta, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą jums svarbiu klausimu.

Šaulys

Lengvai pervertinsite savo galimybes arba atvirkščiai, pernelyg jaudinsitės dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio. Jei turite svarbių, neatidėliotinų reikalų, suskubkite juos atlikti šiandien.

Ožiaragis

Svarbiausia bus viską stebėti, skaičiuoti, blaiviai įvertinti. Tačiau per slaptus priešus, intrigantus, pavyduolius, sukčius gresia problemos.

Vandenis

Sudėtingas laikas, nuo jūsų mažai kas priklausys. Remkitės į partnerius, draugus, jie padės.

Žuvys

Įtemptas, net pavojingas laikas, kada galite gerokai pervertinti savas galimybes. Bus geriau mažiau kalbėti, neskubėti ir nerizikuoti kelyje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų