REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
LIŪTAS. Įsigysite namą

Pirmadienio horoskopas: vienus užgrius rūpesčiai, kiti mėgausis sėkme

Rugpjūčio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

43

Rugpjūčio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Palanku tvarkyti darbo, taip pat piniginius ir turto reikalus: rasite netikėtą išeitį iš susidariusios situacijos. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pakaks ne tik sėkmingų progų, optimizmo, bet ir visiško žioplumo: galite pro akis praleisti tiesiogine ir perkeltine prasme svarbius dalykus. Vis dėlto galimi geri postūmiai jums svarbiu klausimu.

REKLAMA

Dvyniai

Gali užgriūti neaprėpiamas darbų, rūpesčių, užmirštų pareigų krūvis ne tik darbe, bet ir namuose. Nieko nepešite reikalaudami, skųsdamiesi, tačiau draugiškos pagalbos tikėtis galite. Paieškokite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, – jam bus smagu jums pagelbėti.

Vėžys

Jūs laimingi, net jei nenorėsite tokie atrodyti. Nujaučiate kai ką nežemiškai džiaugsmingo. Tai sėkmės, kūrybinio įkvėpimo metas, tad ryžkitės avantiūrai. Puiki proga be prievartos priversti vaikus padaryti tai, kas būtina.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pavyks susiorientuoti informacijos, nuomonių gausybėje, atsirinkti svarbiausius dalykus. Aiškinkitės apgaules darbe, ieškokite nesąžiningų, jums kenkiančių asmenų.

Mergelė

Nebūtina sakyti visko, ką galvojate. Netyčia galite per daug apie save, artimą žmogų ar svarbų reikalą, įvykį išplepėti. Stenkitės labiau įsiklausyti į kitų kalbas.

Svarstyklės

Būsite kiek įsitempę, tačiau nesijaudinkite, viskas pavyks. Tai sėkmingų avantiūrų metas. Tiks spręsti problemas, susijusias su skolomis. Sau, artimiesiems, bičiuliams surenkite mažą šventę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Palankus metas blaiviai mąstantiems, neišpuikusiems, turintiems gerų draugų ir partnerių: jūsų laukia naudingos permainos. Pavyks suvokti svarbių dalykų bendraujant su bičiuliu ar mylimu žmogumi.

Šaulys

Nesistenkite visko sužinoti, suprasti, nesistenkite kontroliuoti situacijos: savaime viskas išeis geriau, nei mėginant ką nors surežisuoti. Tai malonių staigmenų, paslaptingų perversmų laikas.

Ožiaragis

Labai svarbus metas: nuo jūsų pastangų priklausys beveik viskas. Daugiau bendraukite, ieškokite bendraminčių. Jumis pasitikės, ir jūs laimėsite lemtingą kovą.

REKLAMA

Vandenis

Atsipalaiduokite, nurimkite, ir netikėtai išeitis savaime atsiras! Ir kur kas geresnė, nei galėtumėte patys sugalvoti. Būtų gerai susitikti su asmenimis, jau patyrusiais panašių rūpesčių šeimoje.

Žuvys

Smagus metas! Visi jus myli, garbina, nori būti geriausiais draugais! Tiktų tvarkyti skubius reikalus, susitikti su asmenimis, kuriems reikėtų dantį užkalbėti: jūsų asmeninis žavesys darys stebuklus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų