REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Holly Ford (nuotr. facebook.com)

Nors šiuo metu daugybė žmonių vis dažniau tampa sveikos mitybos šalininkais, greitojo maisto nuodėmėms vis dar atsispiria retas.

7

Nors šiuo metu daugybė žmonių vis dažniau tampa sveikos mitybos šalininkais, greitojo maisto nuodėmėms vis dar atsispiria retas.

REKLAMA

25 metų mergina pasidalijo savo patirtimi – ką reiškia dirbti greitojo maisto restorane ir kaip tai paveikė jos kūno svorį.

Britė Holly Ford prisipažįsta – ji niekuomet nebuvo liekniausia mergina, bet pradėjus dirbti „McDonald’s“ kavinėje, situacija tapo nebevaldoma.

Tuomet jai tebuvo vos 16 metų, tačiau netrukus ji ėmė sverti net 114 kilogramų. Tai lėmė faktas, jog dirbdama ji galėjo nulatos valgyti.

Po darbo greitojo maisto restorane, ji ėmė darbuotis bare, kur situacija buvo ne ką geresnė. Kaip darbuotoja, ji galėjo mėgautis baro siūlomu maistu du didelėmis nuolaidomis, o dienos pabaigoje – pasiimti visus likučius nemokamai.

Dar vėliau Holly įsidarbino kitame darbe, kuriame jos darbo valandos buvo ilgesnės, todėl grįžusi namo ji neturėdavo jėgų maistą gaminti pati. Dėl šios priežasties ji ir jos vaikinas dažnai mėgaudavosi maistu išsinešti, o darbo metu gerdavo energetinius gėrimus bei krimsdavo šokoladukus.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kai situacija tapo nevaldoma, ji susigriebė ir ėmė mesti svorį. Mergina neslėpė – ji ėmė gėdytis savo išvaizdos, o apsipirkinėti plius dydžio skyriuje jai atsibodo. „Negalėjau savęs pakęsti – taip gėdijausi savo išvaizdos, kad kurdavau pasiteisinimus, kodėl negaliu išeiti į miestą su draugais“, – prisimena ji.

Netrukus ji griebėsi dietos. Pusryčiams valgydavo obuolį ir dribsnius su pienu, pietums – čili troškinį ar makaronus su mėsa, o vakarienę susidėdavo iš mėsos kukulių arba vištienos ir kuskuso salotų.

Tokių būdu Holly per metus atsikratė net 50 kilogramų – beveik pusės savo svorio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų