REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Rochelle Raquel (nuotr. facebook.com)

Ko žmonės tik nepadarytų dėl pinigų – tai darkart įrodė viena mokytoja iš San Francisko.

27

Ko žmonės tik nepadarytų dėl pinigų – tai darkart įrodė viena mokytoja iš San Francisko.

REKLAMA

27 metų mokytoja tikina, kad per metus eidama į pasimatymus su vyrais iš to dirbo net 10 tūkst. dolerių.

Rochelle Raquel prieš metus nusprendė išbandyti programėlę pavadinimu „WhatsYourPrice“ ir nuo to laiko negali sustoti, mat vyrai dėl jos tiesiog pašėlo.

Rochelle tikina, kad ja susidomėję vyrai ją vaišino ne tik brangiomis vakarienėmis, bet ir mokėjo už jos kelionę į pasimatymus, pirko jai vardinius drabužius bei siūlė pinigus.

Mokytoja aiškina, kad per metus ji nuėjo į 15 pasimatymų su 5 vyrais. Pasak jos, jie dirba tokiose kompanijose, kaip „Facebook“, „Apple“ ir „LinkedIn“ .

Vidurinėje mokykloje bedirbanti R. Raquel juokauja, kad toks uždarbis yra labai lengva: „Susitikinėti ir susipažinti su žmonėmis už pinigus yra išties šaunu“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ji prisiekinėja, kad su minėtais vyrais lytinių santykių ji niekuomet nėra turėjusi.

„Viskas, ką reikia padaryti, tai tik pasirodyti – už valandą galima gauti net 1000 eurų“, – savo patirtimi dalijosi mokytoja.

REKLAMA

„Tokiu būdu lankiausi daugybėje smagių vakarienių, linksmų renginių, krepšinio rungtynių. Tereikia valgyti ir gerti gėrimus, o negana to, su savimi galiu atsivesti ir draugių“, – uždarbio šaltiniu negali atsidžiaugti mokytoja.

Rochelle prisipažino, kad kartais tokiems vyrams net drąsiai pareiškia, kad jai reikia pinigų, o jie paprasčiausiai perveda juos jai į sąskaitą.

„Neslėpsiu, daugelis vaikinų tikrai norėtų ir fizinio kontakto, tačiau aš to nepalaikau. Aš su jais nemiegosiu vien todėl, kad jie man moka“, – drąsiai rėžia mokytoja.

Ji taip pat galvoja, kad gauti pinigus už sugaištą laiką – nieko baisaus. „Juk susitikus su bet kuriuo kitu vaikinu, pasimatymo metu jis vis tiek tikriausiai už jus užmokėtų“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų