REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Zodiakas

Žvaigždės šios savaitės pradžią daugeliui ženklų žadą išskirtinai palankią – nuo užplūsiančių romantiškų jausmų iki naujų itin sėkmingų pažinčių. 

12

Žvaigždės šios savaitės pradžią daugeliui ženklų žadą išskirtinai palankią – nuo užplūsiančių romantiškų jausmų iki naujų itin sėkmingų pažinčių. 

REKLAMA

Rugpjūčio 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Diena kupina romantikos, ilgesio. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite net rytdienai. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į nuojautas. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams. Tai tas metas, kai mezgasi kurortiniai ar tarnybiniai romanai. Gali atsinaujinti ir senas romantiškas ryšys.

Tauras

Susitelkite: turite progą išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota.

Dvyniai

Spręskite aktualias problemas: rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, paskelbti jūsų idėjas, veiklą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Aktyviai veiklai puikus laikas: ilgai nedelsdami sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingos informacijos ar reikiamą sutikimą.

REKLAMA

Liūtas

Neskubėkite, dažniau nusileiskite kilus ginčui ir nepersidirbkite. Geriausia užsiimti namais, šeima ir nesikrimskite, jei teks truputį paaukoti profesinius interesus, – bet kokiu atveju dalykinei veiklai ši diena nepalanki.

Mergelė

Sėkminga diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu. Romantiškos pažintys, užsimezgusios šiandien, bus perspektyvios.

Svarstyklės

Naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovą su prašymais. Jei norite, kad jūsų santykiai su kolega pagerėtų, šiandien vertėtų pakviesti kavos ar pietų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jus supras bei parems, tad ieškokite sąjungininkų. Nepriiminėkite svarbių sprendimų nepasitarę. Pasistenkite daugiau laiko praleisti su savo pora. Šiuo metu gali užsimegzti ilgalaikis romantiškas ryšys.

Šaulys

Šiuo metu esate pernelyg įsitempę, net sutrikę ir linkę pastebėti problemas, trūkumus ir nematyti to, kas džiugu, ką gero esate patyrę, įgiję. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvių uždarbių. Nepavyduliaukite.

Ožiaragis

Šios dienos veiksmai duos apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle savo antrąją pusę.

Vandenis

Būsite reiklūs ir griežti, vis dėlto šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams.

Žuvys

Pamažu, draugų padedami, sutvarkysite seną, įstrigusį reikalą. Tačiau niekur nepersistenkite ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos permainos santykių su mylimu žmogumi srityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų