REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Karolina Meschino (tv3.lt fotomontažas)

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ne vieną savo gerbėją stebina vis drąsesniais poelgiais ir pasisakymais.

68

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ne vieną savo gerbėją stebina vis drąsesniais poelgiais ir pasisakymais.

REKLAMA

Visai neseniai ji savo sekėjams prisipažino, kiek sveria.

„Aš nežinau, kaip aš iki to nusiritau... Man net silpna, realiai, mano svoris būna apie 61-62 kilogramus... Belekaip pasigailėjau, kad užlipau ant svarstyklių“, – gerbėjams širdį liejo žinoma mergina.

Tiesa, Karolina ne kartą yra viešai kalbėjusi apie savo besikeičiantį svorį ir kūno apimtis. Vasario mėnesį ji užsiminė, kad sveria 64 kilogramus: „Tikrai nesu super kūda, tiesiog gal „proporcinga“. Šiaip nesportuoju visiškai, raumenų pas mane nulis... Bet, va, buvau dvejose bokso treniruotėse ir man labai patiko, tai, jei turėsiu pakankamai užsispyrimo, bandysiu pradėti normaliai lankyti. Valgau visiškai viską ir savęs nevaržau“, – pasakojo K. Meschino.

K. Meschino pabrėžė, jog svorio nevertėtų sureikšminti: „Tiek sverti nėra tragedija, tačiau žinant savo asmeninį idealų svorį, esu išsigandusi dėl savo sveikatos. Tiesiog reikia grįžti į normalų ritmą ir pradėti daugiau judėti arba nustoti ėsti bulkas, viskas bus gerai, aš nesu stora“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Karolina taip pat pajuokavo: „Mama, prašau, nedėk ant šaldytuvo spynos“.

Primename, kad visai neseniai ji išsiskyrė su ilgamečiu širdies draugu modeliu, ūkininku Jonu Misevičiumi. Vos kelias savaites vieniša buvusi mergina džiaugiasi reperio Remigijaus Daškevičiaus draugija, pora puoselėja šiltus jausmus.

Nuotraukos – galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų