REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Naktinis reidas Vilniuje nuotr. Broniaus Jablonsko

Naktį Vilniuje netrūko pranešimų apie girtus vairuotojus: netoli Valakampių įkliuvo prabangiame visureigyje vidury gatvės užmigęs vyras, girta vairuotoja prie prekybos centro sukėlė avariją ir bandė tartis su kitu vairuotoju, kad nebūtų kviečiama policija.

29

Naktį Vilniuje netrūko pranešimų apie girtus vairuotojus: netoli Valakampių įkliuvo prabangiame visureigyje vidury gatvės užmigęs vyras, girta vairuotoja prie prekybos centro sukėlė avariją ir bandė tartis su kitu vairuotoju, kad nebūtų kviečiama policija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bene didžiausią pavojų sukėlė „Mercedes AMG“ savininkas, naktį savo prabangiame automobilyje užmigęs Lizdeikos gatvėje. Ant viaduko stovintį automobilį apie 3 val. pamatė pravažiuojantys vairuotojai. Visureigio viduje kietai miegojo vyras, jo pažadinti kitiems vairuotojams nepavyko, todėl buvo iškviesta policija. Vyriškį pareigūnai sugebėjo prikelti į automobilį patekę per bagažinę.

REKLAMA

Spėjama, kad viduje rastas vyras ir vairavo visureigį, tačiau to niekas nematė – liudininkų neatsirado. Vyras veikiausiai važiavo į Valakampių pusę, galbūt į Turniškes, labai pavargęs tiesiog ant viaduko nusprendė nusnausti. Kaip bebūtų keista – „Mercedes AMG“ savininkas veikiausiai net nepraras pažymėjimo – jo nepavyks nubausti už vairavimą girtam.

Tačiau policija vairuotoją sulaikė ir išvežė į komisariatą. Greičiausiai jis bus baudžiamas už pasirodymą girtam viešoje vietoje. Prabangus automobilis išgabentas į policijos saugomų automobilių aikštelę – vidury gatvės palikti „Mercedes“ nebuvo galima, o juo pasirūpinti be policijos daugiau nebuvo kam.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį policijai įkliuvo ir girta vairuotoja, ji sukėlė nedidelę avariją. Baudžiamoji byla jai gresia vien už vidutinį girtumą.

Apie girtą vairuotoją Viršuliškių gatvėje pranešė apgadinto „Audi“ vairuotojas. Vyriškis buvo trumpam atvažiavęs prie prekybos centro – paliko vos dešimčiai minučių automobilį aikštelėje. Grįžęs prie savo „Audi“ pamatė, kaip „Kia“ trinkelėjo į jo mašiną. Aikštelėje vyko visa drama: kažkoks vyras, veikiausiai vairuotojos draugas buvo šalia mašinos, mosikavo automobilyje sėdinčiai moteriai, kad ji niekur nevažiuotų. Moteris neklausė – bandė važiuoti ir čia pat sukėlė avariją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdžiai girta moteris bandė tartis, kad nebūtų kviečiama policija, o išgirdusi, kad pareigūnai jau važiuoja, ėmė keikti juos iškvietusi vyrą.

Į alkoholio matuoklį „Kia“ vairuotoja įpūtė kiek daugiau, nei 1,6 prom. Pamačiusi skaičius avarijos kaltininkė apsiverkė.

Drama nesibaigė: policijai išvežant vairuotoją į Priklausomybės ligų centrą jos draugas lindo po policijos automobilio ratais. „Pabandykit pervažiuoti, turėsit daug problemų“, – grasino girtas vyriškis. Jis ėmė tikinti esąs Rusijos prezidento sūnus. Pareigūnams tai didelio įspūdžio nepadarė, jie įsisodino ir „Putino sūnų“, nuvežė jį į policijos komisariatą. O moterį – į Priklausomybės ligų centrą ir veikiausia galiausiai uždarė į areštinę – paprastai visi įpūtę daugiau nei pusantros promilės patenka ten.

REKLAMA

Tiesa dviratininkams ir už sunkų girtumą baudžiamoji byla negresia. Naktį per reidą Pylimo gatvėje sustabdytas dviratininkas įpūtė lygiai 1,5 prom. Dviratininkui bus skirta tik bauda, nepraras jis ir vairuotojo pažymėjimo, jei tokį turi.

Vilniaus policija nubaudė ir vieną pėsčiąjį – girtas vaikinas ėjo judrios Klaipėdos gatvės viduriu ir trukdė važiuoti automobiliams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų