REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
109
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Pastaruoju metu nuo princo Harry ir jo žmonos Meghan Markle negalima atitraukti akių – atrodo, kad pora pastebima visur.

109

Pastaruoju metu nuo princo Harry ir jo žmonos Meghan Markle negalima atitraukti akių – atrodo, kad pora pastebima visur.

REKLAMA

O ypatingai gerbėjus žavi ne tik puikus ir ne itin karališkajam protokolui pataikaujantis jų stilius, bet ir nuolatinis šiltų jausmų vienas kitam demonstravimas.

Tačiau panašu, kad pora savo artimiesiems iškėlė keletą rimtų sąlygų. Kadangi princas Harry pastaruoju metu itin išgyvena dėl skandalingų Meghan tėčio interviu, jis savo draugų ratą pasistengė kaip reikiant sumažinti.

„Jiedu abu nusprendė tylėti. Jei apie juos kalbatės su spauda – jūs jiems nebe draugai. Anksčiau Harry niekuomet per daug nesidomėdavo tuo, kas būdavo rašoma spaudoje – jam tai paprasčiausiai nerūpėjo. Vis dėlto viskas pasikeitė, kai jis ėmė kreipti dėmesį į tai, kaip tai veikia Meghan“, – sako artimas poros šaltinis.

Apie karališkąją šeimą rašanti Camilla Tominey pridėjo, kad Harry ir Meghan yra itin nusivylę buvusios aktorės tėvu, o taip pat ir jos įsesere. Jiedu abu viešai kalba ne itin gražius dalykus tiek apie Meghan, tiek ir apie visą karališkąją šeimą.

„Karališkoji šeima labiausiai vertina ištikimybę, o Meghan šeima juos stipriai nuvylė“, – pasakojo Camilla. Būtent dėl šių priežasčių jiedu nusprendė kuriam laikui atsitraukti ir iš viso viešojo gyvenimo – pora daug laiko nusprendė praleisti nuošaliau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų