REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Ši diena bus labai aktyvi. Užgrius įvairiausi reikalai, reikės nemažai bendrauti. Nebijokite imtis atsakomybės, rimčiau padirbėti, gal net už du, jei taip susiklostys situacija. Vėliau tai išeis jums į naudą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Geriau seksis dirbti vienumoje, neraginamiems ir neprižiūrimiems. Jei pajusite meninį įkvėpimą, pašaukimo jėgą, prasmingai panaudokite šią dovaną. Naujus sumanymus ir jausmus reikėtų dar subrandinti.

REKLAMA

Dvyniai

Emocijų, naujų klausimų gali sukelti mylimo žmogaus motyvai, planai. Turėtumėte šauniai praleisti laisvalaikį, atrasti įdomių užsiėmimų. Galite pajusti kūrybinį įkvėpimą. Meilėje daugiau laimėsite, būdami paslaptingi.

Vėžys

Galimos derybos ar šiaip finansinis, materialinis savo galimybių įvertinimas. Būsite nepakeičiami ten, kur būtinas lankstus bendravimas, apsukrumas. Galite užmegzti naudingą pažintį, gauti informaciją, kuria sumaniai pasinaudosite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai atsiras skubių reikalų, kuriuos tvarkydami užmegsite naujų pažinčių. Kažkokia šiandien išgirsta informacija, patraukli idėja iš tikrųjų bus naudinga ir nesunkiai realizuojama.

Mergelė

Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdienių klausimų rate, o į jų aptarimą ir sprendimą sugebėsite įtraukti ne tik šeimos narius, bet ir ne tokius artimus žmones. Galbūt išradingai ruošitės kokiam renginiui ar pobūviui.

Svarstyklės Aktyvi, rezultatyvi diena. Puikiai praleisite laiką, jei atostogaujate. Jeigu ne, taip pat negalėsite skųstis. Bus malonaus flirto, o darbas atrodys beveik panašus į žaidimą. Ypač seksis kūrybinės sferos žmonėms, sportininkams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Kas ilgokai buvo neišsakoma garsiai, kaupiama savyje, staiga gali išsilieti nuoskaudomis, priekaištais arba meilės aistromis bei džiaugsmu. Turbūt po šito jums labai palengvės ir jausitės puikiai.

Šaulys

Daug sužinosite ir išmoksite, intensyviai bendraudami su įvairiais žmonėmis, mėgindami įlįsti į jų "kailį". Tai padės suderinti skirtingus interesus. Seksis sporto, turizmo ir pramogų versle.

Ožiaragis

Tikriausiai būsite išradingi, panaudodami brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, jų detales. Neblogai seksis derybose. Domins kitų žmonių psichologinės problemos. Puikiai jas analizuosite.

REKLAMA

Vandenis

Norėsis kur nors išvažiuoti, pakeisti aplinką, atitrūkti nuo rutinos. Turbūt išskleisite sparnus ir kažkur iš tiesų vyksite. Galite gauti lauktą žinią iš valstybinės įstaigos ar užsienio.

Žuvys Galimos permainos kažkurioje svarbioje gyvenimo srityje. Padaugės kūrybinės energijos, romantiško polėkio, kartu - ir optimizmo. Pravartu pagalvoti apie aukštesnę profesinę kvalifikaciją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų