REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Berlyno kino festivalį atidarys biografinis filmas apie Edith Piaf

Edith Piaf (Edit Piaf), trečiadienį pranešė organizatoriai.
Režisieriaus Olivier Dahano (Olivjė Dahano) juostos "Gyvenimas per rožinius akinius" (La Vie en Rose) pasaulinė premjera įvyks vasario 8 dieną per 57-ąją Berlynalę, kuri pastaraisiais metais susilaukė kritikos dėl prastai parinktų atidarymo filmų.
Juostoje, kuri jau parduota platintojams visame pasaulyje, E.Piaf, mirusią 1963 metais po dramatiškos karjeros ir žinomą iš dainos "Non, je ne regrette rien" ("Ne, nieko nesigailiu"), vaidina Marion Cotillard (Marion Kotijar).
Tarp šio filmo aktorių taip pat yra Gerard`as Depardieu (Žeraras Depardjė).
Berlynalė yra vienas prestižiškiausių kino festivalių pasaulyje, nors jam dėl žavesio ir kino žvaigždžių dėmesio tenka varžytis su Venecija ir Kanais.
Praėjusią savaitę Berlyno kino festivalio organizatoriai paskelbė dar šešis konkurse dalyvausiančius filmus, įskaitant Roberto De Niro juostą "Gerasis piemuo" (The Good Shepherd) ir Steveno Soderbergho (Stiveno Sidebergo) "Gerąjį vokietį" (The Good German). Pastarieji filmai jau rodomi Jungtinėse Valstijose.
Antrajame R.De Niro režisuotame filme pasakojama istorija apie idealistinių pažiūrų amerikiečių absolventą, kuris Antrojo pasaulinio karo metais paimamas dirbti į žvalgybos tarnybą.
Nespalvotoje juostoje "Gerasis vokietis" George`as Clooney (Džordžas Klūnis) vaidina JAV žurnalistą, kuris įpainiojamas į sąmokslą nužudyti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų