REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Pilvo riebalai tirps savaime (nuotr. 123rf.com)

Ar kada esate girdėję, kad norint numesti svorio reikia reguliariai gerti sūrų vandenį? Tačiau vandenį sūdyti reikia ne paprasta stalo, bet jūros druska, rašoma portale fithacker.biz.

56

Ar kada esate girdėję, kad norint numesti svorio reikia reguliariai gerti sūrų vandenį? Tačiau vandenį sūdyti reikia ne paprasta stalo, bet jūros druska, rašoma portale fithacker.biz.

REKLAMA

Jūros druska pasižymi laisvinamuoju poveikiu, kuris padeda gerai išvalyti žarnyną ir stimuliuoja virškinimo procesą, o tai yra itin svarbūs aspektai metant svorį.

Pokyčius pastebėsite jau po poros dienų: pilvas ims trauktis!

Sužinokite auksines taisykles, kaip numesti svorio.

1. ŠVARUS SŪDYTAS VANDUO

Pasigaminkite druskos tirpalo (1 arbatinis šaukštelis jūros druskos 1 litrui vandens). Pusvalandį prieš pusryčius, ant tuščio skrandžio išgerkite 200 ml šio tirpalo. Po pusryčių praėjus 2,5 valandos, išgerkite dar 200 ml.

Stiklinė sūdyto vandens sukuria sluoksnį geležies, todėl procedūrą kartoti reikia tiek kartų, kiek valgote. Vadinasi, iki valgymo likus pusvalandžiui, išgerkite vieną stiklinę, ir tuomet dar vieną, po valgio praėjus 2,5 valandos. Tiesa, sūdytas vanduo nėra labai skanus... Tačiau veiksmingas!

REKLAMA
REKLAMA

2. PASIEKITE NORIMĄ SVORĮ ATSIKRATYDAMI TUŠČIŲJŲ KALORIJŲ

Valgio metu nereikėtų nieko gerti – nei vandens, nei arbatos, nei kavos. Jei staiga užsinorite puodelio kavos su pienu, tai bus atskiras valgis. Taigi, 30 minučių prieš kavą, išgerkite stiklinę sūraus vandens, ir tuomet dar vieną stiklinę 2,5 valandos po kavos pertraukėlės.

REKLAMA

Laikydamiesi šio principo neišvengiamai valgysite mažiau ir miegoti eisite lengvesniu skrandžiu. Sūrus vanduo skatina geriau veikti skonio receptorius, todėl valgydami daug stipriau jausite maisto skonį. Nebenorėsite valgyti saldaus ar riebaus maisto ir organizmas reikalaus daugiau vaisių ir daržovių.

Išmoksite atskirti alkį nuo troškulio. Neretai valgome tuomet, kai iš tiesų tiesiog esame ištroškę, ir taip formuojame netinkamus mitybos įpročius.

3. MESDAMI SVORĮ VALGYSITE AUKŠTOS KOKYBĖS PRODUKTUS

Jei pagal taisykles gersite sūrų vandenį, kaskart valgysite mažesnes porcijas – tai stebuklingu būdu atsitiks savaime. Tačiau svarbus ne tik maisto kiekis, bet ir kokybė.

REKLAMA
REKLAMA

Ką reikėtų valgyti, norint išgauti geriausius rezultatus? Avižų košę ir grikius, kietojo grūdo makaronų patiekalus, kiaušinius, daržoves, vaisius, riešutus ir ankštinius

Rekomenduojama pirmosiomis sūraus vandens režimo dienomis atsisakyti mėsos, kad žarnynas ir skrandis geriau išsivalytų. Bet jei labai jos užsinorėtumėte, galite per dieną suvalgyti 100 gramų liesos mėsos, pavyzdžiui, vištienos.

Galite valgyti riešutus, įvairius duonos gaminius ir žuvį. Iš pieno produktų geriausiai tinka varškė. Kiti maisto produktai nerekomenduojami.

4. ATSISVEIKINKITE SU KENKSMINGAIS MAISTO PRODUKTAIS IR PASIEKITE NORIMĄ SVORĮ

Sūrus vanduo privers jus atsisveikinti su kenksmingais maisto produktais, kuriuos taip mėgstate. Noras juos valgyti visiškai išnyks, nes jausitės taip laisvai ir lengvai, kad nenorėsite sugadinti šios būsenos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų