REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienis ne vienam zodiako ženklui šįkart bus palankus ir netgi labai pozityvus. Ypač seksis avinams, ožiaragiams, šauliams. 

Pirmadienis ne vienam zodiako ženklui šįkart bus palankus ir netgi labai pozityvus. Ypač seksis avinams, ožiaragiams, šauliams. 

REKLAMA

Avinas Viskas gali pasisukti palankia linkme. Sėkmė lydės ir darbus, ir pramogas. Sudarinėkite sutartis, rizikuokite, imkite paskolą, tvarkykite dokumentus. Arba keliaukite, turistaukite. Galite gauti reikšmingą žinią iš užsienio.

Tauras Nors dalykiniai reikalai kels abejonių, šiandien galima tikėtis geranoriškos pagalbos, draugiškesnio požiūrio. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių ir konkurentų.

Dvyniai Jeigu planuojate susitikti su bičiuliais, gerbėjais ar giminaičiais, tam ypač tinkama ši diena. Atgaivintos ar užmegztos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos.

Vėžys Palanki diena meninei ir medicinos veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Tačiau nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį kolektyviniuose užsiėmimuose. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Paaštrės jūsų intuicija, komercinė uoslė. Regis, jums nestigs įdomių idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Galite būti geri patarėjai, vertintojai ir svetimuose reikaluose.

REKLAMA

Mergelė Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Yra tikimybė sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos sferoje. Galimos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos.

Svarstyklės Šiandien be atvangos dirbsite ir rankomis, ir liežuviu. Palanku preliminariai tartis dėl galimų uždarbio šaltinių, bendradarbiavimo ar pan. Pravartu prisipažinti klydus, jeigu taip atsitiko. Tai gali padėti išvengti naujų klaidų.

Skorpionas Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą, keistoko elgesio ar susirūpinimo priežastis. Arba patys susivoksite savo vidiniuose sielos labirintuose. Tai išlaisvins slopinamus troškimus, palengvins pasirinkimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būsite energingi, kūrybingi. Nusipelnysite aplinkinių simpatijų. Kažkuo gali pasitarnauti gerbėjai, rėmėjai. Pildysis romantiškos viltys. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūryboje, sporte, darbe su vaikais.

Ožiaragis Tai turėtų būti darbinga, pozityvi diena. Greita reakcija, komunikabilumas, darbštumas jums leis puikiai pasireikšti ir daug nuveikti bei sužinoti. Tikėtina, kad turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas.

Vandenis Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai pasidalinkite patirtimi, žiniomis. Turėtų sektis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę. Neblogas metas tvarkyti ir juridinius reikalus, bylinėtis.

Žuvys Tai turėtų būti nebloga diena finansiniams reikalams, draudimui, gal net investavimui. Kita vertus, šiuo metu jums būdingas impulsyvumas ir ekscentriškumas trukdo objektyviai mąstyti bei racionaliai elgtis.

vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų