REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai tik įžvelgsite pirmąjį objektą, slinkite žemyn ir sužinokite, ką tai apie jus sako, rašoma portale yourtango.com. Ką pamatėte?

Kai tik įžvelgsite pirmąjį objektą, slinkite žemyn ir sužinokite, ką tai apie jus sako, rašoma portale yourtango.com. Ką pamatėte?

REKLAMA

1. Žirgas

Visi arkliai, o ypač žirgai, simbolizuoja varančiąją gyvybės jėgą, kuri jus skatina siekti savo svajonių. Žirgas taip pat primena žmones, kurie sugeba išlaikyti pusiausvyrą nenutoldami nuo savo instinktyviosios prigimties, bet tuo pačiu metu būti prijaukinti, t.y., laikytis visuomenėje galiojančių normų.

Be to, jei pirma pastebėjote žirgą, įkūnijate stiprią seksualinę energiją ir dievinate jaudulį.

2. Gaidys

Jei pirma pamatėte gaidį, kaip ir šie paukščiai, mėgstate demonstruoti savo privalumus ir džiaugtis to teikiama nauda. Tai visai nereiškia, kad esate pasipūtėliai – nuo seno žinoma, kad gaidžiais, lyg laikrodžiu, galima pasitikėti kiekvieną rytą, o štai senovės kinų kultūroje jie yra šlovinami dėl penkių dorybių - pilietinio atsakingumo, ištikimybės santuokoje, drąsos, gerumo ir pasitikėjimo savimi.

Gal ir mėgstate vaikščioti aukštai iškėlę galvą, tačiau ne veltui – namo gėrybių parnešate su kaupu.

3. Krabas

Sakoma, kad krabai egzistuoja tam, kad mums primintų keletą dalykų: Pirma, ne visuomet savo tikslų siekti galime eidami tiesiu keliu – kartais gali prireikti nusukti į klystkelius, kad praplėstume akiratį. Antra, bendruomenė mums gyvybiškai reikalinga, kad galėtume augti, bet ne mažiau reikia ir apmąstymų vienumoje. Trečia, turime žinoti, kad eiti į priekį, o kada trauktis.

REKLAMA
REKLAMA

Jei pirma pastebėjote krabą, greičiausiai esate drovus ir labai jautrus žmogus, bet jums taip pat patinka tyrinėti pasaulį ir išmintingai naudotis laiku vienumoje, kuris reikalingas tiek jums, tiek aplinkiniams.

REKLAMA

4. Maldininkas

Tiems, kurie pirmiausia pastebi maldininką, giliai viduje reikia tylos, ramybės ir taikos. Šiems žmonėms iš išorės besiliejančio triukšmo ir chaoso tiesiog per daug – jiems būtina išmokti nuo viso to atsiskirti ir grįžti prie savo vidiniopasaulio tiesos ir išminties.

Esate žmogus, kuriam pakako stiprybės ir motyvacijos mokytis, kaip reikia leisti laiką, kad gyvenimą galėtumėte gyventi jums tinkamiausiu tempu. Nors mažai tikėtina, kad gyvenime imsitės staigių pokyčių ramiai jų neapsvarstę, jums taip pat netrūksta proto ir įžvalgumo, kad, kai reikia, priimtumėte greitus sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

5. Vilkas

Vilkai mums pasirodo, kai prireikia priminimo, kad nors esame civilizuotos būtybės, visi mes kartais turime atiduoti duoklę mumyse tūnančios laukinės dvasios impulsams. Jei pirma pastebėjote vilką, esate labai tvarkinga asmenybė ir išlaikote pusiausvyrą tarp harmonijos ir disciplinos.

Geriausia jūsų savybė – tai sugebėjimas pasitikėti savo aštriomis įžvalgomis, kurių dėka netrunkate su kitais žmonėmis susikurti stipraus emocinio ryšio.

Turite įspūdingą intelektą ir palaikote puikius santykius su gausiu būriu draugų ir šeimynykščių. Blogiausia jūsų savybė – kadangi labai mėgstate tvarką ir aiškias ribas, kartais būnate nelankstūs ir pernelyg konkurencingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Šuo

Jei pastebėjote šunį, jums greičiausiai reikia, kad kas primintų būti geraširdiškiems, ištikimiems ir teisingiems su pačiais savimi. Gali būti, kad pastaruoju metu savęs nevertinote ir kiek primiršote savigarbą. Turite plačią širdį ir esate kupini meilės – būtent todėl jūsų beveik neįmanoma palaužti.

Be to, mėgstate pasitarnauti kitiems – jūsų žodžiai ir darbai spinduliuoja meile, kilnumu ir globėjiškumu.

7. Erelis

Tiems, kas pirma pastebi erelį, reikia iš naujo atrasti ryšį su savo dvasiniu keliu. Jums reikia atidžiau klausytis, ką sako širdis, kad galėtumėte plačiai atlapoti duris ir skristi tiesiai savo gyvenimo tikslo link.

REKLAMA

Kai veikiate išvien su jumyse glūdinčiu ereliu, išlaikote pusiausvyrą su visomis šio pasaulio dimensijomis. Esate laisvi kaip vėjas, tvirtai stovite ant žemės ir nenutolstate nuo vandens, kad neištrokštumėte.

Turite puikius sugebėjimus imtis didingų žygių, kurių reikia jūsų vidiniam augimui, ir tuo pat metu kasdieniuose reikaluose neskrajojate padebesiais.

8. Drugelis

Drugelį pastebintys žmonės turi dovaną grakščiai pasitikti pokyčius ir atgimti kitokiame pasaulyje tik geriau pasiruošę naujiems gyvenimo iššūkiams. Priimate tai, kas jums skirta ir greitai išmokstate prisitaikyti naujoje situacijoje.

Bet taip pat turite ir gležnąją pusę – net ir mažiausias aplinkos pasikeitimas gali labai jus nuliūdinti. Nepaisant to, niekuomet nenustojate švytėti grožiu ir teikiate džiaugsmą visiems, kam tenka laimė jus sutikti.

REKLAMA

9. Balandis

Balandis – tai amžinas taikos simbolis, todėl jei pirmiausia į akis jums krito šis nuostabus paukštis, vadinasi, puikiai žinote, kad kartais geriausias būdas šiame pasaulyje pasiekti tai, ko norite, yra išskleisti sparnus ir pasiduoti žinojimui, kad vėjas parneš jus namo, jei tik nebijosite pirmojo šuolio į priekį.

Žmonės, kurie pirma pastebi balandį, yra patys kilniausi ir dosniausi. Jie trykšta tyrumu, kuris pritraukia daugelį žmonių – kartais net per daug. Būkite atidūs, kad jūsų kilniaširdiška prigimtimi niekas nesąžiningai nesinaudotų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų