REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Santykiai (nuotr. 123rf.com)

Kiekvienos poros santykiai – skirtingi, ir yra begalės įvairiausių lovos reikalų patarimų, kuriais galite naudotis norėdami į savo seksualinį gyvenimą įnešti daugiau aistros, jautrumo ir intymumo.

21

Kiekvienos poros santykiai – skirtingi, ir yra begalės įvairiausių lovos reikalų patarimų, kuriais galite naudotis norėdami į savo seksualinį gyvenimą įnešti daugiau aistros, jautrumo ir intymumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, pastebėta, kad visų lyčių ir visų seksualinių orientacijų žmonių santykiuose visada labiausiai viena kitą traukia priešingybės – moteriškos ir vyriškos energijos. Išmokę lovoje žaisti šiais dviem skirtingais poliais, abu pasieksite didžiausią pasitenkinimą, rašoma portale yourtango.com.

REKLAMA

Nepaisant jūsų lyties, jumyse esanti vyriškoji energija gali būti besiskverbiančioji – tai yra, vadovauti ir miegamajame būti dominuojančiuoju partneriu.

Vėlgi, nepriklausomai nuo jūsų lyties, jūsų moteriškoji energija yra priimančioji pusė, kuri lovoje jums leidžia pasiduoti įtakai ir paklusti partneriui.

Iš BDSM (angliška santrumpa, reiškianti „surišimas, disciplina, dominavimas ir nuolankumas“) gyvenimo būdo kilusios sąvokos ir apibrėžimai, kuriuos išpopuliarino „50 pilkų atspalvių“, išlaisvina magnetines energijas, kurios veikia net ir tuomet, jei nepraktikuojate BDSM ir netradicinių sekso fantazijų.

REKLAMA
REKLAMA

Skirtingi žmonės vienas kitą traukia lyg magnetai, o pernelyg daug panašumų romantiškai prasidėjusius santykius dažnai nuveda griežtai platonišku keliu.

Svarbi pastaba: Toliau naudojama heteronormatyvi kalba, tačiau aptariamos sąvokos tinka visų lyčių ir seksualinių orientacijų žmonėms.

Lygybė yra labai svarbi darbo užmokesčio, karjeros galimybių srityse ir priimant visus kitus, su įvairiausiais gyvenimo aspektais susijusius sprendimus. Tačiau miegamajame geriau susikurti poliškumą, t.y., vienas kitą traukiančius ir atstumiančius skirtumus tarp dviejų žmonių – BDSM praktikuojančiųjų bendruomenėje tai vadinama visiškos galios mainais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nemažai moterų vyriškos rolės imasi miegamajame ir už jo durų, kadangi jų vyrai jokiu būdu nesiima dominuoti. Jie nekviečia į pasimatymus, neinicijuoja glamonių ir vos iš moters gavę pirmąjį atstūmimo ženklą užsidaro savo kiaute, kad tik nesusižeistų.

Daugeliu tokių atvejų moterys desperatiškai trokšta, kad vyras imtųsi vadovavimo ir taip greit neišsigąstų.

Nesupraskite neteisingai – vyras privalo priimti neigiamą atsakymą ir neturi teisės būti žiaurus ar kokiu nors būdu peržengti ribų, jei moteris su jo norais nesutinka.

REKLAMA

Tačiau jis vis dėlto turi būti atkaklus ir nepasiduoti. Geriausia, jei iš savo moters išgirdęs nusiskundimą ar atstumtas, jis nepraranda kontakto ir atidžiai klausosi, ką jo partnerė nori pasakyti.

Išklausyti – tai vienas vyriškiausių dalykų, kuriuos galite padaryti. Tikras klausymasis perteikia tokią žinutę: “Aš esu su tavimi ir man nereikia, kad visuomet man pritartum. Vietoj to, aš skiriu tau nedalomą savo dėmesį ir priimu tave tokią, kokia esi.“

Būti vyrišku reiškia priimti kitą, bet nemaldauti ir neparklupti negavus pritarimo. Tai reiškia įsiklausyti į partnerės kūno poreikius ir jautriai ją liesti taip, kaip ji to nori.

REKLAMA

Tai reiškia išsiaiškinti, ko jai reikia tam, kad susijaudintų ar pasiektų orgazmą.

Jūs ją vedate ir ji seka jumis. Mėgaukitės jos malonumu, tuomet ji neabejotinai bus dėmesinga ir jūsų malonumui.

Žinoma, kartais moters vadovavimas ir vyro pasidavimas jos kontrolei gali būti ne mažiau jaudinantis. Jei jūsų poroje veikia būtent tai – taip ir darykite. Vis dėlto, dauguma heteroseksualių moterų kūniško intymumo akimirkomis trokšta pajusti vyro stiprybę ir dominavimą, bent jau retkarčiais.

Dominuodamas vyras leidžia atsiskleisti jos moteriškumui ir sveikiesiems jos hormonams ir tokiu būdu pagerėja abiejų partnerių emocinė, kūno ir seksualinė sveikata.

Abiem atvejais jėgų skirtingumas gali suteikti daug labiau jaudinantį ir malonesnį seksą. Jei tokiais žaidimais užsiimsite sąmoningai ir su pagarba vienas kitam, jūsų intymūs santykiai vystysis sklandžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų