REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 27 dieną, vėlai vakare, 23:21 val Lietuvos laiku, išgyvensime (ir žinoma, stebėsime) pilną Mėnulio užtemimą. Šis vyks Vandenio zodiako ženklo 5 laipsnyje. Užtemimą galės stebėti ir Lietuvos gyventojai.

Liepos 27 dieną, vėlai vakare, 23:21 val Lietuvos laiku, išgyvensime (ir žinoma, stebėsime) pilną Mėnulio užtemimą. Šis vyks Vandenio zodiako ženklo 5 laipsnyje. Užtemimą galės stebėti ir Lietuvos gyventojai.

REKLAMA

Mėnulio užtemimai visada vyksta esant Mėnulio pilnaties fazei. Dėl šios priežasties emocinė būklė jo metu visada būna sudėtingesnė ir įtemptesnė, nei vykstant Saulės užtemimams. Mėnulis atveria mūsų pasąmonę ir ima laisvinti emocines sankaupas.

Dėl šios priežasties mes tampame labiau pažeidžiami, atviriau reiškiame emocijas ir nepasitenkinimą. Kitaip sakant, Mėnulio užtemimo metu tarsi atsiveria užspaustos emocijos, išeities ieško neišreikšti jausmai, iškyla skausmingi prisiminimai, potyriai.

Be Mėnulio Vandenyje, užtemimo metu čia bus ir Marsas, bei besileidžiantis karminis mazgas. Šie formuos tikslią opoziciją su Saule Liūto zodiako ženkle. Tokia situacija dar labiau kelią įtampą, provokuoja konfliktus, norą įrodinėti. galimi pykčio, agresijos priepuoliai, emocinės iškrovos.

REKLAMA
REKLAMA

Dar situaciją sunkina tai, kad visa ši opozicija ( priešprieša) formuoja įtemptą konfigūraciją su Uranu- Tau kvadratą. Tokia padėtis situacijas daro dar ir neprognozuojamas. Galimas lyg sprogstamojo užtaiso poveikis , kardinalūs ir viską griaunantys veiksmai, situacijos, patirtys.

REKLAMA

Taip pat, ši padėtis išryškina nelaimingų atsitikimų didelę riziką: gali padaugėti gaisrų, auto įvykių, traumų, lūžių, susižeidimų, užpuolių. Labai rekomenduojama būti atsargiems su aštriais daiktais, ypač šaunamaisiais ginklais.

Situacija dangaus skliaute išties ypač įtempta ir sudėtinga, neturi jokių pozityvių palaikančių aspektų. Gali būti pojūtis, noras kažką staiga, būtent tuo metu pakeisti ( mesti darbą, santykius ar pan), tačiau žvaigždės abejoja tokių sprendimų pozityvumu. Vis tik prasminga išsaugoti tai, ką turime, išlaikyti ramybę ir susikaupimą.

REKLAMA
REKLAMA

Užtemimas labiausiai palies asmenis, turinčius asmeninių planetų Liūto, Vandenio, Jaučio, Skorpiono zodiako ženkluose.

Bendra rekomendacija užtemimo laikotarpiu ( 07 05 - 07 30):

leisti įvykiams tiesiog vykti; priėmimas yra rekomenduojama reakcija; būti atidiems savo ir artimųjų sveikatai ( gali padaugėti širdies ir kraujagyslių sistemos susirgimų; paūmėti ar atsinaujinti psichinės ligos); atidėti planines operacijas reiktų iki rugpjūčio pabaigos; prasminga susilaikyti nuo išvykų ir kelionių; nesivelti į konfliktus, neprovokuoti pykčių; atsisakyti alkoholio ir kitų psichiką veikiančių medžiagų; elgtis atsargiai su elektros prietaisais, ir bendrai, technika; vengti santykių aiškinimosi; atsisakyti bet kokių naujų pradžių ( projektų, verslo ir pan); nesituokti; riboti fizinį krūvį iki minimumo. Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Šaltinis: asmeninisastrologas.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų