REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Demi Lovato (nuotr. Instagram)

Visai neseniai pasirodė sukrečianti žinia, jog amerikiečių dainininkė Demi Lovato dėl narkotinių medžiagų perdozavimo buvo skubiai išgabenta į ligoninę.

57

Visai neseniai pasirodė sukrečianti žinia, jog amerikiečių dainininkė Demi Lovato dėl narkotinių medžiagų perdozavimo buvo skubiai išgabenta į ligoninę.

REKLAMA

Tačiau tie, kas domisi atlikėjos gyvenimu, žino – tokios situacijos jai ne naujiena.

Pasirodo, kad dar šeštadienį koncerto metu, atlikdama savo naująjį hitą „Sober“, ji stovėdama ant scenos pamiršo žodžius. Vis dėlto susirūpinimas dėl atlikėjos turėjo kilti dar daug anksčiau.

Prieš kelis mėnesius ji dažniausiai laiką leisdavo su žmogumi, kuris vadinamas „blaivumo treneriu“ – jis stabdydavo ją nuo minčių apie alkoholį ir narkotikus. Tačiau atsisakiusi jo paslaugų, Demi ir vėl įklimpo į priklausomybių liūną.

„Nuo to laiko ji pradėjo ir vėl stipriai vartoti narkotikus – jos draugai jaudinosi, kad jai nutiks kažkas negero“, – sakė artimas jos šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Vos kovą D. Lovato atšventė ypatingą progą – narkotikų ir alkoholio ji buvo atsisakiusi net 6 metus. Tačiau panašu, kad tokia pergalė buvo tik trumpalaikė.

REKLAMA

Savo priklausomybes ji paveldėjo iš tėvo – mat jis nuolat vartodavo narkotikus. „Tikriausiai visuomet norėjau suprasti, ką mano tėvas randa alkoholyje ir narkotikuose, ko negali rasti šeimoje – ėmęs tai vartoti, jis visai mus pamiršo“, – anksčiau yra sakiusi D. Lovato.

Ir nors pačiai Demi netrukus ėmė sektis, ir dar būdama vos 10-ties ji ėmė vaidinti seriale, jos klasės draugai nebuvo tokie palaikantys. Kai jai buvo 12, jie sukūrė peticiją, kuria skatino D. Lovato prieš save pakelti ranką.

„Jie vadino mane pasileidėle, sakė, kad esu baisi ir stora. Neturėjau jų klausyti, bet viską ėmiau į širdį ir tai mane išties skaudino. Maniau, kad neturiu draugų, nes esu stora“, – pasakojo D. Lovato.

REKLAMA
REKLAMA

Siekdama tai pakeisti, aktorė ne vienerius metus save kankino žiauriomis dietomis, o vėliau net tapo bulimike. Taip per 6 mėnesius ji numetė maždaug 12 kilogramų.

Jos karjera ėmė klestėti, tačiau sulaukusi 17 metų ji ne tik sirgi bulimija ir depresija, bet ir ėmė vartoti narkotikus. „Gyvenau greitu tempu ir maniau, kad mirsiu būdama jauna. Negalvojau, kad sulauksiu 21-ojo gimtadienio“, – ankstesniuose interviu yra kalbėjusi ji.

Po viso to sekė daugybė pakilimų ir nuosmukių – ji netgi buvo ėmusis smurto prieš šokėją, kuri jos vadybininkams pranešė, kad aktorė ir vėl ėmė vartoti. Ne kartą D. Lovato buvo įšsiųsta ir į reabilitacijos kliniką – vis dėl to viskas buvo laikina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų