REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galbūt nepatikėsite, bet jūsų nagai atskleidžia įvairius jūsų asmenybės bruožus. Portalas apost.com aprašo, ką reiškia kiekvienas jų požymis.

Galbūt nepatikėsite, bet jūsų nagai atskleidžia įvairius jūsų asmenybės bruožus. Portalas apost.com aprašo, ką reiškia kiekvienas jų požymis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne tik mintys ir veiksmai, bet ir kūno ypatybės yra kiekvieno žmogaus asmenybės dalis. Jūsų kūno savybės – tai dalis jūsų savimonės.

REKLAMA

Matote jas kasdien, ir net jei to nepastebite, jūsų asmenybė yra įsiliejusi į jūsų kūno požymius bei sudaro vieną visumą. Kartais net ir nežymiausi ypatumai gali daug pasakyti apie jus kaip asmenybę. Šiame straipsnyje aptariame, kokiu būdu jūsų nagų forma atskleidžia jūsų asmenines savybes.

1. Ilgi vertikalūs nagai

Turite kūrybingą sielą ir lakią vaizduotę, esate ramūs žmonės. Dėl savo romaus būdo maloniai elgiatės su aplinkiniais ir esate pastabūs bei sugebate matyti dalykus, kurie kitiems žmonėms nekrenta į akis. Dėl savo švelnaus charakterio koncentruojate dėmesį į nežymias smulkmenas ir esate linkę į perfekcionizmą. Svajojate dieną naktį – į gyvenimą žiūrite romantiškai, o ne remiatės logika.

REKLAMA
REKLAMA

2. Plačiakraščiai nagai

Esate mąstytojai, puikiai tvarkotės su savo emocijomis ir nors esate kiek ūmaus būdo, iš tiesų niekada neprarandate savitvardos. Turbūt geriausias jūsų asmenybės bruožas yra tiesus ir aiškus mąstymas. Tie, kurie sugeba įvertinti jūsų atvirumą, jus supranta, o tie, kurie to nevertina, turėtų atsitraukti. Jūs visuomet renkatės sakyti tiesą, net jei ji karti, vietoj saldaus melo.

3. Apvalaini nagai

Esate laimingi ir laisvi žmonės, dėl nieko nesijaudinate, nes visuomet valdote situaciją. Paprastai nesivaržote ir turite pagaulų protą. Problemas sprendžiate originaliomis idėjomis ir niekada nerodote savo skausmo. Aplinkiniai mato tik jūsų šypsena nušviestąją pusę. Išbandymams užklupus pasižymite išskirtine drąsa. Esate neparklupdomi – su šypsena žiūrite sunkumams į akis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Trikampio formos nagai

Esate sumanūs, įžvalgūs ir budrūs. Tobulai pastebite smulkias detales, ypač kitų žmonių asmenybės bruožus. Geriau nei bet kas kitas suprantate žmones, nes analizuojate jų veiksmus. Visuomet savo sprendimus grindžiate įrodymais ir teisumas jums labai svarbus. Nusiminę to niekam neparodote ir siekiate, kad žmonės jus vertintų už jūsų darbus, o ne už žodžius.

5. Keturkampio formos nagai

Esate valingi žmonės, lyderiai iš prigimties ir savo pavyzdžiu įkvepiate aplinkinius. Kelyje į sėkmę nelipate kitiems per galvas – verčiau pasiimate juos kartu į kelią. Nesivaikote šlovės, bet kiekvieną pripažinimą priimate kukliai. Iš pirmo žvilgsnio galite pasirodyti labai rimti, bet giliai viduje esate gero būdo. Žmonės jus myli dėl jūsų kuklumo.

REKLAMA

6. Apversto trikampio formos nagai

Esate išskirtiniai, nes jūsų asmenybė sudaryta iš daugelio įvairiausių savybių. Kai norite, gali būti šilti ir malonūs, bet prireikus būnate šalti. Kai kuriose situacijose išliekate ramūs, o kitose elgiatės impulsyviai. Ekstremalus gyvenimo būdas – tai jūsų pašaukimas, o vidutinybės jus gąsdina. Dažnai esate apibūdinami kaip perfekcionistai, bet taip yra todėl, kad visada norite visko arba nieko. Be to, tiems, kurie jums brangūs, galite paaukoti gyvenimą, bet greitai nusisukate nuo tų, kurie jus išduoda.

REKLAMA

7. Migdolo formos nagai

Esate be galo ištikimi – patikimesnių už jus turbūt neįmanoma rasti. Taip pat tikitės patikimumo iš kitų, todėl gebate suprasti, kaip užsitarnauti kito žmogaus pasitikėjimą ir kaip likti kitam žmogui ištikimu. Manipuliavimas ir išdavystės sudaužo jums širdį. Mokate supaprastinti sudėtingas užduotis ir kitiems nesuprantamus dalykus, ir esate mandagūs, bet tvirti. Puikiai tvarkotės net ir su sudėtingiausiomis situacijomis.

8. Kardo formos nagai

Gyvenate balansuodami ant ribos. Suderinate kraštutinumus ir puikiai mokate atrasti aukso vidurį. Savo komforto zonoje patogiai nesijaučiate ir visada siekiate plėsti ribas, kad galėtumėte tobulėti. Žinote, kaip subtiliai susitvarkyti su sudėtingomis situacijomis ir ieškote partnerių, kurie galėtų mesti jums iššūkį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų