REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Boženos Godlijevskos vestuvės (Nuotr. Ana Rosso)

Vasara – pats didžiausias vestuvių bumas. Kiekviena nuotaka svajoja, kad ši lemtinga diena būtų nuostabi ir nepamirštama, o ji atrodytų tarsi iš pasakos. Vilnietė Božena Godlijevska nutarė seną savo svajonę įgyvendinti savarankiškai ir vestuvinę suknelę susikūrė pati.

20

Vasara – pats didžiausias vestuvių bumas. Kiekviena nuotaka svajoja, kad ši lemtinga diena būtų nuostabi ir nepamirštama, o ji atrodytų tarsi iš pasakos. Vilnietė Božena Godlijevska nutarė seną savo svajonę įgyvendinti savarankiškai ir vestuvinę suknelę susikūrė pati.

REKLAMA

Vilnietės Boženos Godlijevskos ypatingo grožio vestuvės įvyko prieš metus – liepos 29-tąją. Šiuo metu besilaukianti drabužių kūrėja sutiko su skaitytojais pasidalinti įspūdingų savo vestuvių detalėmis.

Visada žinojo – tai jis

Pašnekovės paklausus, ar ji jau nuo pirmosios pažinties akimirkos žinojo, kad jos vyras bus tas vienintelis, moteris patikina – ji tai tikrai jautė.

„Jau po pirmųjų metų draugystės giliai širdyje jaučiau, jog tai tas vienintelis ir tik laiko klausimas, kada oficialiai tapsime vyru ir žmona. Praėjus ketveriems metams, vyras pasipiršo. Vestuves planavome apie metus laiko. Kadangi turėjome pakankamai daug laiko, vestuvių planavimas vyko sklandžiai“, – pasakoja B. Godlijevska.

REKLAMA
REKLAMA

Tikriausiai kiekviena moteris svajoja savo vestuvių dieną atrodyti nepriekaištingai ir vilkėti būtent tokią suknelę, apie kurią visada svajojo. Todėl B. Godlijevskai geriausias sprendimas pasirodė nepabijoti ir pačiai sukurti savo vestuvinę suknelę.

REKLAMA

Troško išskirtinumo

„Kad norėsiu nestandartinės ir išskirtinės suknelės, žinojau dar tada, kai net nebuvo pasipiršęs vyras. Taigi, pradėjus planuoti vestuves, jau turėjau savo svajonių suknelės viziją. Audinukų ieškojau ilgai, nes buvo svarbu aukšta kokybė. Sunkiausias procesas buvo sukurti suknelę, nes viskas buvo iš galvos. Audinio buvo virš dešimt metrų, plius dar neriniai. Suknelė svėrė tikrai nemažai...“, – prisimena moteris.

Pašnekovė atskleidžia, kad per didelį užimtumą suknelės siuvimą teko atidėti iki galutinio laikotarpio, todėl suknelę moteris pasisiuvo per dvi savaites. Ji neneigia – streso akimirkų buvo, bet viskas pavyko būtent taip, kaip troško būsimoji nuotaka. B. Godlijevska, norinčioms visoms siūtis vestuvinę suknelę turi ir keletą patarimų.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuotakoms, kurios nori siūtis vestuvių suknelę, galiu patarti vieną – siūtis tikrai verta, bet tik pas gerai išmanantį savo darbą siuvėją, dizainerį ar kūrėją. Tada viskas bus tobula – ir modelis jums tinkantis, audinių kokybė ir individualumas“, – rekomenduoja ji.

Vestuvės, dvelkiančios prabanga

Pačios B. Godlijevskos vestuvės buvo ne ką mažiau įspūdingesnės nei jos vestuvinė suknelė. Kaip prisimena moteris, viskas vyko taip, kaip ji ir troško. Vakarinei daliai pora pasirinko Belmonto Didžiąją salę, kuri, pasak pašnekovės, dvelkė prabanga ir išskirtinumu.

„Pirmajam mūsų šokiui vilkėjau antrą suknelę, kurią taip pat kūriau pati. Svečius džiugino smuiko garsai bei ugnies, pirotechnikos šou. Stalu ir salės dekoru rūpinosi floristė ir dekoratorė „Gėlių mergaitė“, dominavo karališkosios baltosios hortendzijos, jaunosios puokštėje baltosios kalijos“, – vestuvių akimirkomis dalijasi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suknelę pardavė

B. Godlijevska būsimiems jaunavedžiams taip pat rekomenduoja savo vestuves patikėti srities profesionalams.

Po vestuvių vienos nuotakos nusprendžia savo vestuvinę suknelę pasilikti prisiminimui, kitos ją parduoda. Būtent taip nutarė pasielgti ir pati B. Godlijevska.

„Suknelę savo pardaviau labai greitai, norinčiųjų ją įsigyti buvo labai daug, nemačiau prasmės laikyti ją spintoje“, – paaiškina pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų