REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Agnė Kulitaitė (nuotr. Organizatorių)

Internetinė drabužių avalynės ir aksesuarų parduotuvė su Agne Kulitaite priešakyje pristatė 4 įvaizdžių fotosesiją, kurią įkvėpė pagrindinės serialo „Seksas ir miestas“ herojės.

26

Internetinė drabužių avalynės ir aksesuarų parduotuvė su Agne Kulitaite priešakyje pristatė 4 įvaizdžių fotosesiją, kurią įkvėpė pagrindinės serialo „Seksas ir miestas“ herojės.

REKLAMA

„Šio serialo kuriami personažai pavergia ne tik įspūdingais įvaizdžiais, bet ir asmenybių charakteristikomis, su kuriomis tapatinasi ir panašumų randa daugybė pasaulio moterų. Skirtingose gyvenimo situacijose turbūt kiekviena savyje atrastume dalelę Kerės, Samantos, Šarlotės ir Mirandos“, – apie Newmood.lt fotosesijos idėją pasakojo Agnė Kulitaitė, vieną saulėtą vasaros popietę įkūnyjusi visas keturias „Sekso ir miesto“ herojes.

Charizmatiškoji Kerė

Miela, koketiška, smalsi ir įžvalgi, tačiau kiek išsiblaškiusi bei nerangi – Kerė užkariauja ne tik Pono Šauniojo, bet ir žiūrovių širdis. Ji dievina brangius batelius ir prašmatnius restoranus. „Kerės stilius dažnai eklektiškas ir netikėtas, tačiau visuomet spinduliuoja moteriškumu. Ši serialo herojė net „kargo“ kelnes paverčia gundančio stiliaus dalimi“, – sako NewMood fotosesijos stilistė Kamilė Bukauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Seksualioji Samanta

Pagrindinis Samantos interesas – gyvenimo džiaugsmas. Ji ignoruoja tamsiąją gyvenimo ir meilės pusę, o savo dėmesį koncentruoja į malonumų siekimą. Samanta drąsiai demonstruoja savo seksualumą ir mėgaujasi to pasėkmėmis. Jos stilius ekspresyvus, moteriškas, gundantis – traukiantis žvilgsnius lyg magnetas, o pagrindinis ginklas – bekompromisis pasitikėjimas savimi.

REKLAMA

Dorovingoji Šarlotė

Šarlotė nuolat paskendusi tobulybės paieškose. Tobulas vyras, tobula šeima, tobula žmona, tobula reputacija – tai Šarlotės raktas į laimingą gyvenimą. „Kiek manjakiškas perfekcionizmas formuoja moterišką, tačiau konservatyvų jos įvaizdį: tokį kuris būtų patrauklus vyrui, tačiau patiktų ir jo mamai.“ – Šarlotės įvaizdį fotosesijoje komentuoja stilistė.

Šaltoji Miranda

Šalta, ciniška, logiška, principinga, nelanksti ir sunkiai priimanti kitokį požiūrį Miranda yra atsidavusi taisyklių sekėja, patikima draugė ir lojali darbuotoja. Kita vertus, viso serialo metu ji mokosi priimti savo instinktus, atskleisti jausmus. Sujungus šias savybes, ji padeda žmonėms atrasti teisingą kryptį ir geba suteikti jiems besąlygišką meilę. Būtent todėl griežtame ir dalykiškame Mirandos garderobe sezonas po sezono atsiranda vis daugiau švelnių, romantiškų siluetų bei audinių. Šis moteriškumo virsmas atsispindi ir fotosesijoje šią heroję įkūnyjusios Agnės Kulitaitės įvaizdyje, kurį sudarė pieštuko formos Silvian Heatch sijonas ir romantiška, perregima Pinko palaidinė.

„Serialo „Seksas ir miestas“ kuriami personažai gana kraštutiniai, o mes, tikros merginos, kasdien įkūnyjame juos visus. Būname Mirandomis pirmadienio susirinkimuose, Kerėmis, kai leidžiame laiką su draugėmis, Samantomis, kai sukaupusios drąsą ir pagaliau pirmos prieiname prie patinkančio vaikino ir Šarlotėmis, kai pagaliau jis mus pristato savo tėvams. Turime vieną kūną ir daugybę personažų, kuriuos atskleidžiame skirtingose situacijose. Būtent todėl šiai fotosesijai pasirinkome žavią, drąsią, jautrią ir veiklią Agnę Kulitaitę, kuri iš tiesų įkūnyjo mus visas“, – fotosesijos žinutę komentavo organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų