REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Flirtas (nuotr. 123rf.com)

Šis moksliniais tyrimais pagrįstas vadovas padės kiekvieno zodiako ženklo atstovams sublizgėti meilės žaidime.

12

Šis moksliniais tyrimais pagrįstas vadovas padės kiekvieno zodiako ženklo atstovams sublizgėti meilės žaidime.

REKLAMA

Turite ilgalaikius santykius ir norite juos kiek paįvairinti, ieškote būsimo partnerio, ar tiesiog norite smagiai praleisti laiką – visi norėtume flirtuoti geriau, ar ne?

Laimei, viliojant geidžiamą asmenį ne visada svarbiausia yra išvaizda.

Psichologės dr. Monicos Moore tyrimai rodo, kad patraukliausi žmonės nėra tie, kurie pasižymi geriausiomis fizinėmis savybės, bet tie, kurie geriausiai sugeba „perteikti savo prieinamumą ir pasitikėjimą savimi, pasitelkdami tam tikras esmines flirto strategijas.“

Priklausomai nuo jūsų asmenybės, galbūt viliodami potencialų partnerį norėtumėte pabrėžti tam tikrus savo turimus polinkius (ar kai kuriuos jų paslėpti). Pasirengę patobulinti savo meilės žaidimų techniką astrologijos padedami?

REKLAMA
REKLAMA

Priklausomai nuo jūsų zodiako ženklo, jums tinka konkreti flirto technikos tobulinimo strategija. Portalas yourtango.com pateikia mokslu pagrįstus būdus geriau flirtuoti, remiantis jūsų gimimo data ir zodiako ženklu.

REKLAMA

1. AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

Avinas jau ir taip yra labai tiesmukas flirtuotojas. Jums patinka siekti savo susižavėjimo objekto. Tačiau žiūrėkite, kad nepradėtumėte vilioti visų esančių aplink. Nepamirškite – žolė visada žalia, kur mūsų nėra.

Pabandykite išsirinkti vieną labiausiai jus dominantį asmenį ir apgaubkite šį asmenį dėmesiu taip, kad su niekuo nereikėtų juo dalintis. Tiesioginis akių kontaktas yra būtinas visiems, norintiems flirtuoti geriau. Tik žiūrėkite, kad akys niekur nenukryptų.

2. JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

Priklausote žemės stichijai, todėl puikiai valdote kūną ir esate kūno kalbos specialistas – būtent kūnu skleidžiate savo viliones. Pamėginkite prisilietimais išreikšti savo susidomėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Prisilietimai gali būti skirtingo intensyvumo. Draugiškiausia iš trijų kategorijų – prisilietimas prie kito žmogaus peties ar draugiškas stumtelėjimas į petį. Taip liesti gali visi, ir tai visai nereiškia reikšmingesnio susidomėjimo. Paliesti ranką ar liemenį – tai jau kiek atviresnis flirtas.

Galiausiai, jei esate pasiryžę rizikuoti, atsargiai prilieskite savo flirto objekto skruostą.

Atkreipkite dėmesį, kad prisilietimų flirtas geriausiai tinka moterims - tuo užsiimantys vyrai gali greitai prisiprašyti bėdų. Vis dėlto, abiem lytims privaloma neperžengti kito žmogaus nustatytų sutikimo ribų.

3. DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

Tai ženklas, kurio atstovai mėgsta sąmojingus juokelius, todėl apie žodžio jėgą vilionių mene žinote viską. Jums gali būti pravartu bendraujant su geidžiamu asmeniu kalbėti seksualiu tonu. Vyrus labiausiai traukia moteriškas aukšto tono balsas, kuriam lyg trūksta kvapo (taip kalbėjo Merilin Monro), o moteris žavi gilus, kimus vyriškas balsas. Ištirta, kad manipuliavimas balsu labiausiai veikia moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Įsimylėjęs Vėžys gali būti labai lipšnus. Vėžiai labai prisiriša prie geidžiamo asmens, kartais – lyg būtų apsėsti. Šiam ženklui geriausia patarimas yra vaidinti nepasiekiamą. Tai ypač tinka dailiosios lyties atstovėms.

Kai patraukiate jo dėmesį savo išlavinta flirto technika, kiek atsitraukite ir leiskite jam prie jūsų prisiartinti. Iš pradžių neparodykite, kaip nekantraujate – taip sukursite įspūdį, kad esate puikus partneris ir kad su jus artimiau pažinti nori daugelis, bet jums ir vieniems labai gerai.

5. LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtai dievina patys būti dėmesio centre. Tačiau jei siekiate pamaloninti kitą asmenį, svarbu, kad būtent jis būtų jūsų dėmesio centre. Laimei, sukurti tokią situaciją jums visai nesunku – tiesiog nukreipkite žvilgsnį reikiama linkme – taip ir patys būsite patrauklesni!

REKLAMA

Ištirta, kad moterys atrodo gražiau kiek pakreipusios galvą į priekį – taip ir jų žvilgsnis nukrypsta truputį aukščiau. Tai sukuria moteriškumo įspūdį, kuriam vyrai tiesiog negali atsispirti. Vyrai atrodo žavingiau žiūrėdami kiek žemiau, savo nosies galiuko link. 6. MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Jūs garsėjate savo kukliu rafinuotumu bei stiliaus pojūčiu. Esate truputį drovūs ir santūrūs. Neabejotinai daugelį žmonių traukia jūsų paslaptingo jausmingumo aura.

Bet prieš apsivilkdami dar vieną drabužį iš savo baltų, juodų, pilkų ir kreminių atspalvių pilnos spintos, ženkite žingsnį atgal – kai lošiama iš didelių sumų, laikas arba statyti viską, arba trauktis iš žaidimo. Jei norite tapti geresne vilioke, išsiskirkite raudona spalva – ar tai būtų raudonas lūpdažis, ar seksuali raudona suknelė, ši spalva dažnai perteikia įspūdį, kad moteris yra seksualiai prieinama. Raudona tikrai atkreips jūsų geidžiamojo dėmesį.

REKLAMA

7. SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22)

Svarstyklės iš prigimties spinduliuoja žavesį ir puikiai flirtuoja. Tiesą sakant, greičiausiai flirtuojate visą laiką, to net nepastebėdamos! Jūsų iššūkis bus ryžtingai nuspręsti, kas jums labiausiai patinka ir su kuo norite būti, ir tuomet nešvaistyti per daug energijos stengiantis patikti visiems. Jei savo komunikabilumo charizmą sukoncentruosite ties vienu asmeniu, akimirksniu apvyniosite jį aplink pirštą.

8. SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21)

Nedaug kas žino, kad egzistuoja daugelis skirtingų flirto tipų. Flirtas gali būti žaismingesnis arba labiau gundantis, kai siekiama suvedžioti būsimą partnerį, kad jis priklausytų tik jums.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai Skorpionai flirtuoja, jie priklauso pastarajai kategorijai. Iš prigimties esate nepastovios nuotaikos ir dramatiški, todėl iš pradžių galite padaryti kiek per stiprų įspūdį, ypač jei dar neseniai susipažinote. Stenkitės, kad jūsų bendravimas būtų lengvas ir smagus, kitaip jūsų susižavėjimo objektas gali imti jaustis nepatogiai!

9. ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Esate Šaulys, todėl žinote, kaip priversti žmones nusišypsoti. Turite puikų humoro jausmą ir esate žavinga asmenybė. Tačiau jei mėginate flirtuoti, su juokeliais būkite atsargūs ir susimildami, niekada nelaidykite banalių „kabinimo“ frazių. Moterims patinka paprasčiausias prisistatymas, o vyrams – moterys, kalbančios tiesiai ir atvirai.

REKLAMA

10. OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

Jei esate Ožiaragis, vien nuo minties apie tyčinį flirtavimą pasimatymo metu turbūt perkaista visi jūsų nervų laideliai. Meilės reikaluose Ožiaragiai gali būti neįtikėtinai atsargūs – jie atsiveria labai pamažu.

Nepamirškite gerai tiesiog leisti laiką. Dažnai šypsokitės ir palaikykite pozityvų akių kontaktą. Šie du elementai net ir nerangiausią viliotoją gali padaryti labai patraukliu. Flirto smagumas ir yra tame, kad jums nebūtinai su šiuo žmogumi reikės praleisti visą likusį gyvenimą: situaciją valdote jūs.

11. VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Priklausote maištingiems ir ekscentriškiems zodiako ženklams ir nebijote būti keisti bei improvizuoti. Tai flirtavimui gali būti labai naudinga, kadangi jums tinkamą partnerį trauks jūsų spontaniškumas ir žaisminga prigimtis.

REKLAMA

Tačiau galbūt pamėginkite išlaikyti paslaptį ir pasitaupyti mėgstamiausius savo triukus antrajam pasimatymui? Kad kartais geidžiamas partneris neišsigąstų.

12. ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

Priklausote vienam iš intravertiškesnių ženklų. Dažnai būnate užsisklendę ir užsidarote savo mintyse. Norėdami sukurti geresnį ryšį su kitu žmogumi, būtinai palaikykite akių kontaktą.

Gali būti, kad iš pradžių jums bus sunkoka to nepamiršti, bet greitai priprasite ir jausitės natūraliau. Būkite ramūs – atverti savo kiautą, net ir visai nedaug, tikrai yra verta. Tyrimai rodo, kad ilgas akių kontaktas paverčia žmones patrauklesniais, net jei kalbate su visai nepažįstamu žmogumi!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų