REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Gintarė Gurevičiūtė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šį savaitgalį į Palangą suplūdo daugybė azartiškų, adrenaliną mėgstančių žmonių. Čia vyksta devynioliktosios „Aurum 1006 km lenktynės“. Tarp būrio lenktynes stebinčių asmenybių sutikome ir Gintarę Gurevičiūtę laiką leidusią kartu su vaikinu.

45

Šį savaitgalį į Palangą suplūdo daugybė azartiškų, adrenaliną mėgstančių žmonių. Čia vyksta devynioliktosios „Aurum 1006 km lenktynės“. Tarp būrio lenktynes stebinčių asmenybių sutikome ir Gintarę Gurevičiūtę laiką leidusią kartu su vaikinu.

REKLAMA

„Man patinka daug aštrius pojūčius suteikiančių veiklų, todėl aš domiuosi ekstremaliu sportu, man patinka stebėti lenktynes, todėl ir esu čia šiandien. Man labai patinka tas garsas, variklio gaudimas.

Kai skrendu, tai pati smagiausia dalis būna, kai lėktuvas pakyla ir duoda gazo prieš pakilimą. Visi šie dalykai man labai artimi sielai, dėl to nevengiu tokių renginių, jei gaunu kvietimą, tai su malonumu dalyvauju“, – kalbėjo G. Gurevičiūtė.

Mergina atvirauja, kad puikią figūrą jai palaikyti padeda aktyvus gyvenimo būdas.

„Aš slidinėju, laidau jėgos aitvarą, „snowbordinu“, „longbordinu“, ko aš tik nedarau, su parašiutu šokinėju. Man tai yra pramoga, o ne sportas. Bet vis tiek, kai mano yra toks gyvenimo būdas, tokios pramogos, tai organizmas natūraliai yra labiau fiziškai pasiruošęs, nei pas kitą mano amžiaus moterį, kuri ofise dirbą sėdimą darbą“, – kalbėjo mergina. 

REKLAMA
REKLAMA

Daug planuoti – ne merginos stilius

Mergina gyventi mėgsta spontaniškai, todėl vasarą atostogauja, kur tuo metu nori.

„Tiesą sakant aš savo gyvenime viską stengiuosi veikti spontaniškai, bet liepos mėnesį visuomet stengiuosi palikti Lietuvai, nes tai pats geriausias laikas būti Lietuvoje. Birželį labai daug keliavome, tik vieną savaitę dirbau. Liepos mėnesį, bent jau didžiąją jo dalį, liksiu Lietuvoje, o rugpjūtį vėl keliausime, manau, po Europą. 

REKLAMA

„Ritmas vasarą šiek tiek pasikeičia, bet nestipriai, nes kelionės yra ir mano darbo dalis, 9 mėnesius labai intensyviai dirbau, todėl birželį nieko nebenorėjau dirbti, norėjau tiktai būti sau ir net negalvoti apie darbą, pamiršti muziką, kurią naudojame laidose. Dabar po truputėlį jau ruošiamės naujam sezonui“, – kalbėjo mergina.

Žinoma mergina savęs nevaržo, bet ir neapsileidžia

Kelionės ir darbai neleidžia Gintarei apsileisti, ji visuomet prisižiūri.

„Man visą laiką kaip vasara, nes aš visus metus labai daug keliauju, nebūna, kad leisčiau sau labai apsileisti per žiemą, kad vasarą reikėtų pasitempti. Bet kažkaip ir nėra, kad labai varžyčiau save, atsipalaidavusi gana esu“, – kalbėjo Gintarė.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiausias dalykas keliaujant – laiko juostų skirtumai.

„Sunkiausia būna, kai nuskrendu į Ameriką, tenka įveikti laiko skirtumus. Nes ten yra dešimties valandų skirtumas, Los Andžele, o Majamyje septynių valandų skirtumas, bet vis tiek tai labai daug.

Šiemet padariau labai didelę klaidą, nes jau daug metų keliauju į didžiausią meno festivalį vykstantį pasaulyje, kuris vyksta Majamyje kiekvienais metais ir šį kartą pirmą kartą specialiai skridau tik į jį ir atskridau tik savaitei, tai buvo klaida, nes tas „jetlagas“ mane vargino, nes nepaisant to, kelintą eidavau miegoti, atsibusdavau tuo laiku, kuriuo keliuosi Lietuvoje. Dėl to atrodžiau kaip zombis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Todėl nusprendžiau, kad daugiau tokios klaidos nebedarysiu, visą laiką atvyksiu bent savaite anksčiau. Tuo metu, net nesupratau kodėl mane visur kviečia, nes aš sau tuo metu tokia nesmagi atrodžiau, tiesiog neturėjau energijos, jokių emocijų nerodžiau.

O juk tokie nerealūs dalykai aplink mane vyko, o aš negalėjau pilna koja būti ten ir mėgautis, nes elementariai buvau pavargusi, miegojau per dieną dvi – tris valandas ir tai buvo maksimumas. Yra būdų kaip tą „jetlagą“ suvaldyti, bet šį kartą aš jais nepasinaudojau ir kankinausi. Na, o kai po Europą keliauji tai to jausmo nebūna“, – dalinosi mergina. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų