REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Motinos dienos proga daugiau kaip 2000 Vilniaus vaikų lopšelių – darželių auklėtinių sukūrė 2,5 m. skersmens gėlės žiedą su net 2163 pačių vaikučių pieštais sveikinimais mamai ir pretenduoja tapti Lietuvos rekordo – didžiausio kada nors sukurto gėlės žiedo su vaikų sveikinimais mamai bendraautoriais.

REKLAMA
REKLAMA

Sveikinimus mamai ant projekto organizatorių – bendrovės „Kotryna“ atstovų pagaminto didžiulio butaforinio gėlės žiedo darželinukai piešė ir klijavo dvi savaites.

REKLAMA

Projekte „Tūkstantis žiedų mamai...“ buvo pakviesti dalyvauti net 131 Vilniaus miesto lopšelių-darželių auklėtiniai ir vaikiškų prekių parduotuvės „Vaikų miestas“ klientų vaikučiai.

Didžiausias gėlės žiedas su vaikučių pieštais sveikinimais mamai bus eksponuojamas vaikiškų prekių parduotuvėje „Vaikų miestas“, adresu Verkių g. 29, Vilniuje iki pat gegužės 6 – Motinos dienos.

Anot projekto „Tūkstantis žiedų mamai...“ idėjos autoriaus bendrovės „Kotryna“ rinkodaros vadovo Stasio Petrausko, bendrovė, organizuodama šį projektą, kartu su vaikučių pagalba norėjo pareikšti padėką mamai. Rinkodaros vadovas džiaugėsi, kad organizatoriams pavyko „apjungti“ mažas vaikiškas širdeles vienam tikslui – išreikšti padėką tam, ką, turbūt, visi mylime labiausiai, ir kas nusipelno didžiausios mūsų pagarbos – padėką mamai.

REKLAMA
REKLAMA

Projekte aktyviai dalyvavusio Vilniaus vaikų lopšelio-darželio „Gandriukas“, kurio auklėtiniai nupiešė net 54 sveikinimus mamai, direktorės pavaduotoja ugdymo reikalais Natalė Cicėnienė džiaugėsi, kad šis projektas vaikučiams suteikė galimybę mamai išsakyti savo linkėjimus, padėką ir meilę. Vaikučiai piešė itin susikaupę, nes visi labai troško, kad ant mamai skirto gėlės žiedo atsidurtų būtent jo pieštas piešinukas.

Vaikučiai su tėvelių pagalba netgi susiorganizavo didžiulį autobusą, kad savo pieštus sveikinimus mamai nuvežtų į parduotuvę „Vaikų miestas“ ir patys savo pieštais piešinukais papuoštų didžiulį gėlės žiedą mamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų