REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Tai romantiška diena, kai netikėtai galite patirti naujus jausmus bei apsispręsti permainai.

Tauras Pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje atrasti gyvenimo džiaugsmą. Spręskite mažas, kvailas problemas tam, kad nusiramintumėte, pajudėtumėte iš mirties taško. Būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų kliuvinių, nesklandumų.

Dvyniai Jaučiatės kiek pavargę ir galbūt nebepastebite, jog iš tiesų esate reikalingi, mylimi, vertinami! Deja, dabar labiau linkę pastebėti, sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi jumis ir ne sėkmę, o pralaimėjimus, kažkieno pastabas, priekaištus.

Vėžys Pasistenkite labiau įvertinti savo iškilumą, magišką trauką bei įtaką aplinkiniams. Verta spręsti sunkiai suvokiamas, įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jums tikrai pavyks kai ką pakeisti savo naudai. Gera diena susitikimams su žmonėmis iš toli, pokalbiui su žmonėmis, kurie gali įtakoti jūsų veiklos sėkmę, karjerą. Puiki diena ir romantiškam pasimatymui.

REKLAMA

Mergelė Pats darbymetis. Tai geras metas tvarkyti dalykinius reikalus, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti draugiškas pažintis. Romantiškų nuotaikų gali pristigti, tad pasistenkite, kad artimieji arba mylimas asmuo nepasijustų nuskriausti.

Svarstyklės Jums pakaks jėgų bei sėkmės. Plėskite savo galimybių bei įtakų ribas. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo, ši diena – gera proga laimėti simpatijas.

Skorpionas Pasinaudokite jums siūloma pagalba bei tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Tiesa, jau vakare praeis noras nuo visų atsiriboti: laukia puikus vakaras!

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Džiugių likimo dovanų metas. Jums atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką ne tik profesiniuose santykiuose, bet ir asmeniniuose.

Ožiaragis Galite įgyti globėjų, dosnių rėmėjų, atkaklių gerbėjų. Tai geras metas deryboms, įvairiems konfidencialiems susitarimams, susitikimams. Vertėtų dagiau dėmesio skirti tam įspūdžiui, kurį palieka jūsų kalba, manieros. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Vandenis Daug nenorėkite, labai neplanuokite, vadovaukitės įkvėpimu ir elkitės ekspromtu, tuomet labiau pasiseks. Neblogai jausis ir įsimylėję: tai nebloga diena romantiškam pasimatymui.

Žuvys Būkite tarp savų, remkitės draugų pagalba. Kelionėms (ypač tolimoms) netinkamas laikas. Bus palankios viešnagės nebent pas artimuosius.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų