REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
85
Išvalykite blogą energiją (nuotr. 123rf.com)

Ar jums kada yra tekę įeiti į kokią nors patalpą ir iškart pajusti, kad kažkas čia negerai? Galime tai vadinti intuicija ar blogomis vibracijomis, bet tai visuomet reiškia tą patį – aptikote blogą energiją.

85

Ar jums kada yra tekę įeiti į kokią nors patalpą ir iškart pajusti, kad kažkas čia negerai? Galime tai vadinti intuicija ar blogomis vibracijomis, bet tai visuomet reiškia tą patį – aptikote blogą energiją.

REKLAMA

Laikui bėgant namuose gali prisikaupti to nemalonaus, negero jausmo, kuris kelia stresą, blogą savijautą ar kenkia dar labiau. Gera naujiena yra ta, kad pašalinti blogą energiją ir grąžinti namams šviesius jausmus yra labai paprasta, rašoma positivemed.com.

Norint sutvarkyti namų energiją, jums reikės: skaidrios stiklinės ar stiklainio, vandens, druskos ir baltojo acto. Tiesiog įpilkite į stiklinę švaraus vandens (bet nepripilkite jos iki pat viršaus!), tuomet įdėkite druskos ir acto. Pastatykite stiklinę kambaryje taip, kad jos nesimatytų, geriausia – tame kambaryje, kuriame priimate svečius.

Po kelių valandų pasižiūrėkite į mišinį. Vandens padaugėjo ar sumažėjo? Gal vanduo susidrumstė? Dienos pabaigoje pamėginkite pajusti, kaip pasikeitė kambario energija. Bloga energija turėtų būti išnykusi. Jei niekas nepasikeitė, ištuštinkite stiklinę, kruopščiai ją išplaukite ir pakartokite procedūrą su nauju mišiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Visi čia naudojami ingredientai yra nuo seno naudojami fiziniam ir dvasiniam švarinimuisi. Rytų tradicijose druska naudojama atbaidyti blogai energijai. Pagal kai kurias naujųjų pagonių tradicijas, pernakt inde paliekamas baltasis actas šalina negatyvumą. Tiek druska, tiek actas į artimiausią aplinką išleidžia neigiamuosius jonus, kurie gaivina ir švarina orą.

REKLAMA

Bet tai - ne vienintelė priemonė blogai energijai šalinti. Kai kurie namai iškart sureaguoja į druskos, acto ir vandens mišinio metodą, o kitiems prireikia kiek daugiau pagalbos.

Jei savo namuose vis dar jaučiate užsispyrusią, užstrigusią blogą energiją, apsvarstykite galimybę naudoti valomąsias žoleles. Baltasis šalavijas, lauras, rozmarinas ir citrina įvairiose kultūrose yra laikomi valomosiomis žolelėmis.

Dažnai galima įsigyti džiovintų valomųjų žolelių mišinių arba baltojo šalavijo ryšulėlių. Paprasčiausias būdas jas naudoti – sudeginti džiovintas žoleles liepsnai atspariame inde.

REKLAMA
REKLAMA

Joms degant, vėduokite dūmus į kambario kampus. Dūmai išsklaidys blogą energiją, o žolelėse esantys eteriniai aliejai sunaikins virusus ir bakterijas bei atgaivins orą. Valomosios žolelės suteikia aplinkai teigiamų vibracijų, kurios pašalina ir atmuša blogą energiją. Nepamirškite, kad dūmai gali būti pavojingi žmonėms, turintiems kvėpavimo sutrikimų, ir visuomet liepsną laikykite atokiai nuo vaikų ir naminių gyvūnų.

Jei nenorite naudoti dūmų, taip pat galite iš žolelių užpilo pasidaryti kambarių purškiklį. Gerai išpurkškite visus kambarius, daugiausiai dėmesio skirkite kampams ir toms vietoms, kuriose kaupiasi bloga energija.

Šio užpilo taip pat galite įpilti į vandenį, kuriuo plaunate grindis – taip atbaidysite blogą energiją. Atkreipkite dėmesį, kad tamsių spalvų užpilai gali ištepti šviesias medžiagas ir paviršius.

Bloga energija kaupiasi laikui bėgant ir su ja būtina tvarkytis. Namus, kuriuose tvyro niūrus, sunkus jausmas ir įtampa, reikia švarinti. Jei pastaruoju metu jaučiate daugiau streso, nerimo ar susirūpinimo nei įprastai, turėtumėte išsivalyti savo aplinką. Šie patarimai padės jums įnešti į namus šviesesnės, linksmesnės ir pozityvesnės energijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų