REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
139
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin (tv3.lt fotomontažas)

Dar visai neseniai mergišiaus etiketę nešiojantis dainininkas Justinas Bieberis jos visiškai atsisakė ir pasipiršo mylimajai manekenei Hailey Baldwin.

139

Dar visai neseniai mergišiaus etiketę nešiojantis dainininkas Justinas Bieberis jos visiškai atsisakė ir pasipiršo mylimajai manekenei Hailey Baldwin.

REKLAMA

Pora atrodo be proto laiminga, ir nors pastaruoju metu jiedu kartu pastebimi Niujorke, Los Andžele Justinas turi įsikūręs tikrą svajonių būstą. Belieka tik spėlioti - ar Hailey prisijungs ir apsigyvens sužadėtinio namuose?

Pasirodo, kad vakarinėje Holivudo dalyje esantis būstas 23-ejų muzikantui kiekvieną mėnesį atsieis net 55 tūkst. JAV dolerių (45 tūkst. eurų). Visa šio nekilnojamo turto vertė – 17,9 mln. JAV dolerių (14,7 mln. eurų).

Daugybė baseinų, įvairūs žaidimai, poilsio zonos, namų kinas, privatus baras ir kvapą gniaužianti panorama – būtent taip atrodo vieno populiariausių pasaulio dainininkų namas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ne ką mažiau įspūdingi nei jų turtai, yra ir J. Bieberio bei H. Baldwin jausmai vienas kitam.

Neseniai socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijęs bendra savo ir Hailey nuotrauka, Justinas pravirkdė internautus: „Norėjau šiek tiek palaukti, bet žodžiai keliauja greitai, todėl, Hailey, paklausyk paprastai – aš esu taip tave įsimylėjęs! Todėl esu įsipareigojęs praleisti savo gyvenimą siekiant pažinti kiekvieną tavo dalį ir mylėti tave kantriai ir švelniai. Pažadu, kad mūsų šeima bus lydima pagarbiai ir sąžiningai leidžiant Jėzui vesti kiekviename mūsų sprendime.

REKLAMA

Mano širdis – visiškai tavo ir tu man visuomet būsi pati svarbiausia. Hailey Baldwin, tu – mano gyvenimo meilė ir aš nenorėčiau savo gyvenimo praleisti su niekuo kitu. Tu darai mane daug geresniu. Negaliu sulaukti geriausio savo gyvenimo etapo! Juokinga, nes būtent dabar, kai atsiradai tu, atrodo, kad viskas ir vėl turi prasmę. Labiausiai mane džiuginantis dalykas yra tas, kad mano mažasis brolis ir sesuo matys itin stabilią mūsų santuoką ir galės ieškoti kažko panašaus“.

Tai, kad J. Bieberis nemažai mini Dievą ir tikėjimą, yra ne keista, mat būtent tai ir suartino minėtą porą. Pirmąkart jiedu buvo pastebėti anksčiau vasaros pradžioje. „Juos sieja bendri dalykai: abu jie dievina vakarėlius, bet yra atsidavę ir bažnyčiai“, – tada sakė artimas poros šaltinis.

J. Bieberis ir H. Baldwin sutarė kartu apsilankyti Majamyje vykusioje bažnyčios konferencijoje, o vėliau patraukė į klubą – nusprendė pasilinksminti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų