REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Gėlė pagal zodiako ženklą (nuotr. 123rf.com)

Daugumos žmonių žinios apie astrologija pasibaigia tik dienos ar mėnesio horoskopo skaitymu. Žinoma, kam gi nepatinka skaityti apie artėjančią sėkmę, meilę ir kitus turtus?

24

Daugumos žmonių žinios apie astrologija pasibaigia tik dienos ar mėnesio horoskopo skaitymu. Žinoma, kam gi nepatinka skaityti apie artėjančią sėkmę, meilę ir kitus turtus?

REKLAMA

Bet astrologija yra daug daugiau nei tik kasdienės pranašystės. Galima atrasti daug atvejų, kuomet daktarai naudojo astrologiją norėdami sužinoti apie jų pacientų sveikatos būklę. Medicininė astrologija, yra tokio pat senumo kaip ir pati medicina.

Ji gali suteikti papildomos informacijos apie sveikatą ir žmogaus laukiamas ar įgimtas ligas. Juk net Hipokratas, medicinos tėvas yra sakęs: „Gydytojas, kuris nežino astrologijos, negali savęs vadinti gydytoju.“

Gaila, bet šiais laikais asrologija prarado savo svarbą medicinoje. Pasak atliktų tyrimų, žvaigždės vis dėlto dar daro įtaką mūsų sveikatai. Šiam ryšiui patvirtinti buvo atlikti net 200 tyrimų, vienas iš didžiausių buvo 2003 metais, kuris analizavo virš 86 milijonus žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Testai parodė, kad žmonės gimę žiemos mėnesiais, linkę labiau susirgti šizofrenija, nei tie, kurie gimė vasarą.

Taigi, ką jūsų ženklas sako apie jūsų sveikatą?

Avinas. Avinams reikėtų pasirūpinti savo regėjimu, skirti dėmesio akių mankštai. Kasmet tikrinkitės akis, stiprinkite jas kiekvieną dieną.

REKLAMA

Jautis. Šį ženklą globoja Venera. Veneros planeta stiprina žandikaulį, burną ir insulino gamybą kūne. Jei Jautis gerai prisižiūrį savo organizmą, tai jis gali didžiuotis stipriais dantimis ir puikia klausa. Žinoma tai neužkerta kelio peršalimams ir gripui. Silpnas Jautis gali iššaukti skydliaukę, burnos infekcijas, nelanstų kaklą, tonzilių pakitimus ir ausų infekcijas.

Dvyniai. Dvynių planeta yra Merkurijus, kuris atsakingas už rankas, kojas ir kvėpavimo sistemą. Todėl Dvyniai gali lengvai susirgti peršalimu, gripu ir dažnai kentėti nuo kosulio.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Vėžiai turėtų daugiau laiko skirti savo virškinimo sistemai bei pilvui. Kadangi vėžiai gana dažnai nerodo savo jausmų, o pyktį laiko uždarę savyje, tai sukelia virškinimo sutrikimus, rūgšties lygio kūne svyravimus bei žarnyno ligas. 

Liūtas. Liūtams svarbiausia širdis ir kraujas. Šis ženklas mėgsta vadovauti, todėl jei, kas nors tam trukdo, Liūtas jaus nugaros problemas, širdies sutrikimus ir net miego sutrikimus.

Mergelė. Mergelėms būtina kreipti dėmesį į savo žarnyną ir pilvą. Šis ženklas pasižymi skubėjimu ir perdėtu galvojimu. Jei mergelė negauna poilsio, opos, vidurių užkietėjimai ir kiti skrandžio sutrikimai, jų laukia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Svarstyklėms svarbu maisto virškinimo procesas ir tuštinimasis. Venera kontroliuoja Svarstyklių kepenų ir šlapimo pūslės veiklą. Šiam ženklui gera tiek dovanoti, kiek gauti dovanų. Jeigu šis ženklas nejaus sotumo besimėgaudamas, tai gali sukelti tuštinimosi problemas.

Skorpionas. Skorpionai yra energijos užtaisai. Jei šis ženklas jaus per daug pavydo, ar negatyvumo savo gyvenime, tai Pluto, jį sauganti planeta, susilpnins jo hormonų veiklą ir net dauginimasi. Galite pastebėti sutrikusiąs menstruacijas, šlapinimosi ciklą ir net diabetą.

Šaulys. Kadangi Šaulį valdo Jupiteris, klubai, šlaunys, kepenys ir regėjimas yra svarbiausia šiam ženklui. Galima pajausti tiek sutrikusį matymą, stuburo pažeidimus ir net toksinų pašalinimo sutrikimus.

REKLAMA

Ožiaragis. Ožiaragių svarbiausia kūno dalis tai keliai. Šis ženklas yra itin ambicingas ir siekiantis savo tikslų. Deja, šis užsispyrimas gali sukelti nepastovumą ir jaučiamą spaudimą keliuose ir sąnariuose.

Vandenis. Vandeniui svarbiausia judėjimas, todėl jam svarbu palaikyti sveikas rankas bei kojas. Šio ženklo atstovus valdo Uranas, ir tai daro įtaką jų kraujo cirkuliacijai bei nervų perduodamams impulsams. Jei Vandeniai ir toliau taip visur skubės, tai gali jiems sukelti artritą, širdies problemas, ištinusias galūnes, išsiplėtusias venas, astmą ir sukelti alergines reakcijas.

Žuvys. Žuvims reikia rūpintis savo nervų sistema ir refleksais. Šis ženklas visuomet bijo kitų nusivylimo jais. Todėl šis perdėtas idealizmas gali sukelti jaučiamą spaudimą kojose ir susilpninti imunitetą.

Žinoma, medicininė astrologija nėra tokia patikima kaip medicina. Nesvarbu kokiame mėnesyje jūs gimėte, svarbiausia laikytis sveikos gyvensenos, sportuoti ir tiesiog būti laimingam. Tai pats geriausias receptas užkertantis kelią bet kokioms ligoms.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų