REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
101
Cristiano Ronaldo (nuotr. Organizatorių)

Visą liepos mėnesį pasaulį drebinusios kalbos apie galimą Cristiano Ronaldo atvykimą į Turino „Juventus“ klubą antradienį virto realybe.

101

Visą liepos mėnesį pasaulį drebinusios kalbos apie galimą Cristiano Ronaldo atvykimą į Turino „Juventus“ klubą antradienį virto realybe.

REKLAMA

Keturių metų kontraktą su Italijos komanda sudaręs portugalas per šį laikotarpį iš viso turėtų uždirbti bent 120 mln. eurų.

Žinant, jog mafijos tėvynėje mokesčiai darbdaviui prilygsta vos ne 100% algos, „Juventus“ klubui prabanga savo sudėtyje turėti C.Ronaldo gali kanuoti net 240 mln. eurų.

Reikėtų nepamiršti fakto, kad vien už portugalo įsigijimą Madrido „Real“ ekipai buvo sumokėta 100 mln. eurų. Vadinasi, viso gauname tikrai nekukliai atrodančią 340 mln. eurų sumą.

 

Be to, portugalas tapo pirmuoju futbolininku istorijoje, kuris būdamas vyresnis nei 30 metų amžiaus buvo parduotas už triženklę sumą.

REKLAMA

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) žiniasklaidos gigantas „Sports Illustrated“ paskaičiavo, jog Cristiano Ronaldo per vieną mėnesį uždirbs 2,5 mln. eurų, per savaitę – 576 tūkst. eurų, per dieną – 82,417 tūkst. eurų, per valandą – 3,434 tūkst. eurų.

Anot šaltinio, penkis kartus „Auksinį kamuolį“ laimėjęs žaidėjas uždirbs tiek pat, kiek prieš tai „Juventus“ mokėjo savo penkiems geriausiai apmokamiems futbolininkams kartu sudėjus.

Ir nors portugalą pagal uždirbamą atlyginimą iš klubo vis dar lenkia jo senas varžovas Lionelis Messi, C.Ronaldo gauna kur kas daugiau iš sutarčių su rėmėjais.

REKLAMA
REKLAMA

„Sports Illustrated“ skelbia, jog toks didelis atotrūkis tarp C.Ronaldo ir likusių „Juventus“ ekipos žaidėjų algų gali sukelti aistras komandos viduje.

Septynis sezonus iš eilės Italijos čempionais tapusio klubo vadovams artimiausiu metu veikiausiai teks pakelti algas ir kitiems futbolininkams, o tai gali sukelti labai rimtų finansinių problemų.

Tiesa, „Juventus“ komandos atstovai šventai tiki, jog C.Ronaldo atvykimas į Italiją bus labai naudingas finansiškai. Spėjama, jog milijonus gerbėjų visame pasaulyje turintis futbolininkas „sugeneruos“ ekipai milžnišką pinigų injekciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų