REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
83
Ievos Zasimauskaitės ledo iššūkis (nuotr. Rytis Šeškaitis)

Vos prieš kelias dienas dainininkė Ieva Zasimauskaitė nustebino visus Lietuvos gyventojus pasirodžiusi kardinaliai kitokiame amplua, nei esame pratę ją matyti.

83

Vos prieš kelias dienas dainininkė Ieva Zasimauskaitė nustebino visus Lietuvos gyventojus pasirodžiusi kardinaliai kitokiame amplua, nei esame pratę ją matyti.

REKLAMA

Mergina ryžosi tikrų tikriausiai avantiūrai, ir nuo šiol pasirodys laidoje „Ledo iššūkis“.

Su sportu nieko bendro neturinti Ieva neslepia, kad dailusis čiuožimas visuomet traukė jos akį. „Šią svajonę buvau pasidėjusi į stalčiuką ir staiga man tai pasiūlė. Atsakiau, kad aišku, to noriu, nes apie tai svarsčiau jau seniai“, – apie galimybę pasirodyti „Ledo iššūkyje“ sakė Ieva.

Vis dėlto kai kas I. Zasimauskaitę glumino: „Vienintelis dalykas, dėl kurio bijojau čiuožti – ir dėl ko bijau tai daryti iki šiol – yra tai, kad aš bijau traumų.“

Dainininkė neslepia, kad nedidelių sužeidimų jau patyrė. „Vakar pagavau „zuikį“. Tada iškart atsiranda baimė daryti bet kokį sudėtingesnį triuką“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina savo nuoširdumu ir didžiule meile vyrui Mariui pakerėjo visą Europą, tačiau mylimasis ant ledo kartu su ja kol kas dar nepasirodė.

REKLAMA

„Reikės įkalbėti ir jį, todėl, kad tai labai smagu. Tik bijau dėl traumų – kai pats čiuoži, esi atsakingas tik už save, bet kai čiuožia kitas, nemokantis to daryti, yra labai baisu. Nežinau, ar man teks eksperimentuoti su vyru, bet aš labai norėčiau. Dėl gražių kadrų!“ – juokėsi ji.

Ieva pasakojo, kad po treniruočių dažnai susiduria su raumenų skausmu, nes anksčiau sporto vengdavo. „Tai – ne mano prigimčiai. Tačiau galbūt aš atradau savo sritį“, – džiaugėsi ji.

Po „Eurovizijos“ I. Zasimauskaitė iš televizijos ekranų kuriam laikui buvo dingusi, tačiau paklausta, ar gera ir vėl grįžti į eterį, ji šypsosi: „Atrodo, kad visuomet čia ir buvau. Niekada nebuvo taip, kad norėjau bėgti nuo kamerų – man tai patinka. O operatorius, kuris yra su manimi, yra išties nuostabus.“

Visas pokalbis su I. Zasimauskaite – tv3.lt vaizdo konferencijoje:

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų