REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Albertas Bandžius (nuotr. tv3.lt)

Krepšininko Simo Jasaičio ir jo žmonos, vizažistės Oksanos Pikul santykių dramai netylant, viešai pasisakyti nusprendė ir S. Jasaičio advokato Alberto Bandžiaus buvusi žmona Aistė.

32

Krepšininko Simo Jasaičio ir jo žmonos, vizažistės Oksanos Pikul santykių dramai netylant, viešai pasisakyti nusprendė ir S. Jasaičio advokato Alberto Bandžiaus buvusi žmona Aistė.

REKLAMA

Ji savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame tikinama, kad A. Bandžius vengia mokėti mokesčius, neišlaiko vaikų ir išsisuka nuo atsakomybės.

„Nuo 2010 metų net 11 antstolių kontorų bando išieškoti skolas iš Alberto Bandžiaus. Šiuo metu yra vykdoma 21 skolų išieškojimo byla, skolos viršija 240000 Eur, iš kurių vien skolos LR Mokesčių inspekcijai ir Sodrai viršija 70000 Eur, nemokamas išlaikymas keturiems mažamečiams vaikams. Antstoliai yra areštavę A. Bandžiaus turtą ir net 16 asmeninių banko sąskaitų, tačiau jose nėra jokių piniginių lėšų“, - socialiniame tinkle skelbia A. Šulcaitė.

Advokatas Albertas Bandžius nuo 2016 m. sausio mėn. persiregistravo savo advokato veiklą, įsteigė juridinį asmenį Advokatų profesinę bendriją Bandžius ir partneriai. Bendrijoje nėra jokių kitų darbuotojų ar advokatų partnerių, dirba tik vienas advokatas A. Bandžius, kuris sudaręs su bendrija neterminuotą darbo sutartį ir pasiskyręs sau 700 Eur atlyginimą. Kadangi profesinė bendrija yra atskiras juridinis asmuo, antstoliai areštuoti bendrijos sąskaitų negali“, - pasakoja buvusi A. Bandžiaus žmona.

REKLAMA
REKLAMA

Moters teigimu, tiek Advokatų taryba, tiek Mokesčių inspekcija visą situaciją apie A. Bandžių puikiai žino, bet absoliučiai ignoruoja ir nesiima jokių priemonių. „Man kyla natūralus klausimas, ar advokatai Lietuvoje turi kažkokį išskirtinį statusą, kuriems įstatymai negalioja, leidžiama nemokėti mokesčių, nesilaikyti įstatymų, nemokėti vaikams išlaikymo? Paprastus žmones, šeimas su vaikais antstoliai išmeta iš būsto net ir už mažesnes skolas, tačiau A. Bandžiui akivaizdžiai yra daromos kažkokios išimtys“, - piktinasi moteris.

REKLAMA

Pasak jos, buvęs sutuoktinis A. Bandžius deklaruoja, jog uždirba 700 Eur, tačiau viešai gyvena prabangų gyvenimą, važinėja prabangiu BMW automobiliu, turi nekilnojamojo turto, prabangų butą Gedimino prospekte, žemės sklypų, laisvalaikiu mokosi pilotuoti lėktuvą, pramogauja restoranuose. 

tv3.lt redakcija su A. Bandžiumi bandė susisiekti, tačiau nesėkmingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų