REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Horoskopas: atskleidė, kuriems Zodiako ženklams šiandien verta pasisaugoti

Liepos 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Liepos 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien draugai ar pažįstami tikriausiai skatins jūsų apsisprendimą svarbiu klausimu. Išties galite gauti pasiūlymų, galbūt verčiančių atsisakyti kai kurių įsigalėjusių principų bei požiūrių. Tiktų vadovautis intuicija ir patirtimi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Neaiški situacija, apkalbos, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimą. Vis dėlto jūsų pasąmonė gali padiktuoti genialių išeičių. Galbūt turėsite progų pademonstruoti meninį skonį, įžvalgą. Venkite rizikos, svaigalų.

REKLAMA

Dvyniai

Gali atsirasti netikėtų galimybių įsigyti ar parduoti nekilnojamojo turto, arba kils idėjų, kaip geriau susitvarkyti buitį. Su įkarščiu imsitės svarbių darbų, vizitų. Lengva susipykti su turinčiais kitokią nuomonę. Valdykitės.

Vėžys

Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Rūpės stambūs pirkiniai, galbūt pavyks dėl ko nors palankiai suderėti, gauti naudingą paslaugą. Regis, trauks seksualinės avantiūros, sunku bus atsispirti abejotinoms pagundoms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena turėtų būti nebloga. Seksis sklandžiai bendrauti, demonstruoti žinias, reklamuoti, dirbti protinį darbą. Galimas viliojamas pasiūlymas.

Mergelė

Emocinį stresą galite patirti dėl santykių su asmeniu, kuriam esate neabejingi. Nusimato pagunda keisti gyvenamą vietą ar būstą, keisti sąlygas. Geriau būtų neskubėti ir be blaškymosi apsispręsti, ko norite jūs ir jūsų šeimos nariai.

Svarstyklės

Pakvieskite kur nors jums mielą žmogų ar bent jau parodykite jam daugiau dėmesio, išklausykite. Nuoširdus pasimatymas turėtų jus labiau suartinti. Paaiškės, kokių santykių galite tikėtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nuvargsite nuo darbo ir bendravimo su bendradarbiais, tačiau diena nepraeis veltui - sužinosite įdomių dalykų, pasidalinsite patirtimi. Galbūt gausite dalykinį ar verslo pasiūlymą. Dėl apsisprendimo dilemos gali kilti nerimas.

Šaulys

Galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas. Tuomet laukia pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Kita vertus, neblogai seksis, jei mokėsite prisitaikyti įvairiose situacijose. Gera diena susitaikymui su priešais, interesų derinimui.

Ožiaragis

Šiandien kažko bus reikalaujama iš jūsų, ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Galite daug nuveikti ir daug laimėti, jei nesiblaškysite, veiksite žinodami, ko norite. Palanku ieškoti rėmėjų, kreditavimo galimybių.

REKLAMA

Vandenis

Nusimato neblogos permainos. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui. Galbūt atsiras galimybė vykti į užsienį ar studijuoti norimą dalyką. Vis dėlto nuotaiką gali sudrumsti kažkokia dezinformacija, apkalbos.

Žuvys

Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Subjektyvumas trukdys harmoningai bendrauti, teisingai vertinti kitus. Galima šeimyninė problema. Neskubėkite nei bėgti iš namų, nei kitų varyti lauk.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų