REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Anna O‘Brien  (nuotr. Instagram)

Amerikietė Anna O‘Brien nusprendė papozuoti menkai apsirengusi itin viešoje vietoje. Tačiau komentarams, kokių sulaukė, ji nebuvo pasiruošusi.

29

Amerikietė Anna O‘Brien nusprendė papozuoti menkai apsirengusi itin viešoje vietoje. Tačiau komentarams, kokių sulaukė, ji nebuvo pasiruošusi.

REKLAMA

Mergina yra mados blogo, skirto apkūnių formų merginoms „Glitter and Lazers“ įkūrėja. Fotosesijos – dažna praktika jai. Tačiau šį kartą ji nusprendė paeksperimentuoti ir nusifotografuoti visada judriame „Times“ skvere.

„Vakar aš padariau labiausiai gąsdinantį dalyką per savo 30+ gyvenimo metų. Aš stovėjau „Times“ skvere vilkėdama tik bikiniu ir pozuodama. Iš pradžių jaučiausi labai nejaukiai. Ne dėl to, kad iš manęs tyčiojasi, bet todėl, kad aplinkiniai vyrai mane pavertė sekso objektu. Ironiška tai, kad netoli manęs stovėjo dvi praktiškai nuogos moterys, kūnus išsidažiusios dažais, tačiau niekas nešūkavo ir nerėkė ką nori padaryti su jų kūnais. Bet man, plius dydžio merginai vilkinčiai maudymosi kostiumėlį, buvo išraiškingai pasakoma, ką nori su manimi padaryti. Mane pykino. Leiskit man aiškiai pasakyti, plius dydžio moters, ar bet kokios moters vertė nėra nustatoma pagal tai, ar kažkas nori su ja sekso. Tu neegizistuoji tam, kad patenkintum kažką kito, tu egzistuoji tam, kad pakeistum pasaulį“, – prie nuotraukos socialiniame tinkle „Instagram“ rašė.

„Cosmopolitanui“ ji teigė, kad vyrai jai šūkavo tokius dalykus, kaip: „Pakratyk tą užpakalį prieš kamerą“. „Aš noriu pačiulpti tuos skanius pirštelius“.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pabrėžė, kad buvo pasiryžusi girdėti tokius komentarus, kaip kad ji yra stora. Tačiau nesitikėjo, kad taps kažkieno fetišo objektu.

Anna jau buvo pasiryžusi nutraukti fotosesiją, kai pamatę mažą mergaitę raudonu švarkeliu. Ji jai pamojavo, o ši nusišypsojo ir pasakė Annai, kad ji yra graži.

„Tą akimirką supratau, kad ši patirtis verta to“, – sakė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų