REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ilgojo savaitgalio prasidedanti savaitė žada fantastiškas emocijas - pozityvumo ir gerų patirčių netrūks visiems Zodiako ženklams. Tiesa, ypatingai turėtų džiaugtis gimusieji po Avino ženklu - jie gali sulaukti išskirtinės finansinės sėkmės.

Po ilgojo savaitgalio prasidedanti savaitė žada fantastiškas emocijas - pozityvumo ir gerų patirčių netrūks visiems Zodiako ženklams. Tiesa, ypatingai turėtų džiaugtis gimusieji po Avino ženklu - jie gali sulaukti išskirtinės finansinės sėkmės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas. Rūpės namų, šeimos reikalai – atrodo, čia tikrai bus ką veikti. Tačiau toli gražu ne viskas čia vyks sklandžiai ar taip, kaip norisi – patartina neskubėti. Palankesnis metas ką svarbesnio užbaigti, o ne pradėti. Netikėtai, bet naudingai gali susiklostyti piniginiai reikalai. Bus ir nedidelių pramogų.

REKLAMA

Jautis. Linksmoji, gražioji gyvenimo pusė tikrai neleis nuobodžiauti, skatins naudotis atsiveriančiomis galimybėmis ir galbūt padaryti kažką tokio, ko įprastai nedarote. Tai būtų tarsi savotiškas paleidimas save į laisvę. Visokie „namų darbai“ vyks sklandžiai, o judėti, vairuoti patartina atsargiau.

Dvyniai. Atrodo, teks daugiau nei įprasta dėmesio skirti piniginiams reikalams – ne tiek dėl to, kad norisi, o dėl to, kad reikės dažnai grumtis su nesklandumais ir kliūtimis. Užtai ši savaitė atneš daug smagaus bendravimo su įdomiais jums žmonėmis ir išradingumą tvarkant, puošiant namus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Viena vertus, energijos, noro nuveikti ką svarbaus ar naudingo tikrai norėsis, jėgų irgi nestigs. Bet laikas palankesnis ką svarbesnio užbaigti, o antroji savaitės pusė gali būti sunkoka – teks grumtis su kliūtimis ar nepalankia nuomone. Labai palankiai gali susiklostyti piniginiai reikalai.

Liūtas. Puikiai seksis judėti greitai, kalbėti daug ir išraiškingai, o reikalus tvarkyti ne tik efektyviai, bet ir su ugnele, pašmaikštaujant. Atrodo, ir piniginiai reikalai ims klostytis vis geriau ir geriau. Gali būti, kad tam tikrų malonių atradimų šioje srityje bus antroje savaitės pusėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Darbe vyraus įprasti darbai, namie irgi nieko ypatinga, dėl to liks laiko sau, savo pomėgiams – jiems kaip tik nestigs įkvėpimo, o ir aplinkybės klostysis labai palankiai. Gali būti, kad ši savaitė padės (dar kartą) atskleisti ir jausmus. Gali būti, kad pagalbos, paramos prireiks jūsų draugams.

Svarstyklės. Atrodo, darbe nestigs darbo, tačiau gali nestigti ir nesklandumų, su kuriais teks grumtis, bent jau antroje savaitės pusėje. Dalis rūpesčių gali būti susiję ir su namais. Tačiau šią savaitę ne kartą nudžiugins artimi draugai, o kolegos darbe nešykštės naujų gerų idėjų.

REKLAMA

Skorpionas. Darbe nestigs nedidelių darbų ir greitai sutvarkomų reikalų. Atrodo, viskas vyks pakankamai greitai ir sklandžiai. Palankus metas rašyti laiškus, raštus, ieškoti ir dalytis reikalinga dalykine informacija. Darbai namie gali vykti lėčiau, nei norėtųsi, teks su tuo susitaikyti.

Šaulys. Dienos bėgs ramiai, be didesnių iššūkių ar svarbesnių darbų. Bent jau jų tikimybė nėra didelė. Artėja palankus metas smagiai kelionei, besiruošiantys galėtų pradėti jai ruoštis. Arba ruoštis darbų krūvio padidėjimui darbe, kuris irgi netrukus ateis.

REKLAMA

Ožiaragis. Darbe veiklos ne per daugiausia, bet savaitės viduryje gali keistis kai kurios nuo jūsų visai nepriklausančios aplinkybės. Prasidės palankus metas smagiai, nuotaikingai kelionei. Piniginiai reikalai bus svarbūs, bet tikriausiai klostysis ne taip sparčiai ir sklandžiai kaip galbūt norėtųsi.

Vandenis. Vidinė būsena gali priminti automobilį, kurio motoras burzgia garsiai, bet reikiamos galios kažkodėl niekaip neišvysto. Ką gi, kalnų dabar nuversti nepavyks. Tačiau dabar gali būti smagių susitikimų ir vertingų pokalbių. Galimi ir verti dėmesio dalykiniai pasiūlymai.

Žuvys. Atrodo, nestigs nedidelių darbų, reikalų, kuriuos sutvarkyti reikia kažkodėl būtent dabar. Dalis šio bruzdesio gali būti susijusi ir su sveikatos reikalais – jais rūpintis metas labai geras. Antroji savaitės pusė gali nuvilti norinčius smagiai pasilinksminti, bet gali nudžiuginti gražiais asmeniniais santykiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų