REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Iona Chira (nuotr. Instagram)

Svorį metantys žmonės pastaruoju metu savo pokyčiais dalijasi socialiniuose tinkluose. Tai jiems padeda ne tik patiems nepasiduoti, bet savo pavyzdžiu užkrėsti ir kitus.

33

Svorį metantys žmonės pastaruoju metu savo pokyčiais dalijasi socialiniuose tinkluose. Tai jiems padeda ne tik patiems nepasiduoti, bet savo pavyzdžiu užkrėsti ir kitus.

REKLAMA

Vis dėlto vienai moteriai teko skaudžiai nusivilti. Paviešinusi savo sunkaus darbo rezultatus, ji gavo skaudų kirtį iš internautų – tokios reakcijos tikrai nesitikėjo.

27-metė Iona Chira vaikystėje buvo liekna, tačiau paauglystėje, kai ėmė prastai maitintis ir visiškai ignoruoti bet kokį fizinį aktyvumą, ji priaugo itin daug svorio.

Kadangi jos svajonių darbas buvo policijos pareigūnė, mergina suprato, kad privalo susiimti, mat šioms pareigoms būtina būti fiziškai aktyviam ir pajėgiam. Dėl šios priežasties ji ryžosi didiesiems gyvenimo pokyčiams.

Šokoladą ir sausainius ji ėmė keisti sveikais produktais, o mankštintis pradėjo tik prižiūrint profesionaliam treneriui. Taip pat ji nusprendė bėgioti ir reguliariai lankytis sporto salėje, taigi svoris ėmė kristi.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus jos kūnas ėmė keistis – deja, tik viršutinė jo dalis. Kojos ir toliau liko putlios – niekas nepadėjo siekiant pakeisti jų formą. Tai liūdino ir pačią Ioną, kuri visiškai atsisakė nešioti sukneles ir bet kokius kitus drabužius, kurie trauktų praeivių akis į jos kūno formas.

REKLAMA

Dėl šių priežasčių jai nepavyko puikiai pasirodyti fizinio aktyvumo egzamine, kuris yra būtinas tiems, kurie svajoja apie policininko darbą. Visiškai sugniuždyta Iona palūžo ir sugrįžo prie senų įpročių.

Tačiau netrukus ją ėmė kamuoti sunkūs nugaros skausmai – jai ir vėl pritrūko fizinio aktyvumo. Norėdama daugiau neišklysti iš gero kelio, I. Chira savo pokyčius pradėjo viešinti socialinėje erdvėje. Deja, čia ji nesulaukė to, ko tikėjosi.

Žmonės ėmė rašyti bjaurius komentarus apie jos putlias kojas ir neįtikėtinai ploną liemenį. Tačiau šįkart mergina buvo nepalaužiama – ji nusprendė nekreipti dėmesio į skaudžius nepažįstamųjų žodžius ir toliau viešino savo ryškius pokyčius.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau niekaip nesikeičiančios kojos ilgainiui ją ėmė gąsditi, todėl Iona nusprendė apsilankyti pas medikus. Šie atskleidė, kad mergina serga ypatinga liga, dėl kurios beveik neįmanoma pakeisti kojų formos.

Užsispyrusi mergina nusprendė, kad tai jos daugiau nesustadys, o tokie komentarai, kaip „atrodai kaip stora kiaulė“ yra ne jos, o nelaimingą gyvenimą gyvenančių žmonių problema.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų